Marketlerde paketi
1-2 liraya satılan makarna, lüks restorana girince uçuyor.
Londra'nın ünlü restoranı
La Petite Maison, İstanbul'a taşındı, ama daha kapılarını açmadan makarna fiyatıyla gündeme geldi. Hyatt Otel'deki La Petite Maison'da
bir tabak makarnanın fiyatının 350 lira olacağı konuşuluyor. Yemeiçme sektöründe tam gaz yatırım yapan Doğuş Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı
Ferit Şahenk'in İstanbul'a getirdiği restoranda salata için de
200- 250 lira isteneceği söyleniyor. İstanbul'un en pahalı restoranı olmaya aday
La Petite Maison, önümüzdeki günlerde müşterilerini ağırlamaya başlayacak. Mutfağına büyük paralar harcanan, tek fırına
450 bin lira verilen
La Petite Maison'da, şef garson maaşının da
15 bin lira olduğu öğrenildi, Restoranda
Doğuş Grubu ile
La Petite Maison'un sahiplerinin eşit ortaklığı bulunuyor.