Promosyonda mutlu son yakın

Emekliler, kendilerini ek gelire kavuşturacak promosyonda mutlu sona ulaşılmasını istiyor. Gözler, özel bankalarla yapılacak pazarlık turunda

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Nisan 2014 Güncelleme 19 Nisan 2014, 00:00
Promosyonda mutlu son yakın

İÇİNDEKİLER

Yaklaşık 10.5 milyon emekli, banka promosyonu ile ek gelire kavuşacak. SSK, Bağ-Kur ve memur emeklileri, promosyonda bir an önce mutlu sona ulaşılmasını istiyor. Emeklilerin banka promosyonu alması için devreye giren Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'ndan müjde bekleniyor.

KAMPANYA YARIŞI
Promosyon görüşmelerine maaş pastasında büyük paya sahip oldukları için kamu bankalarıyla başlayan Çalışma Bakanlığı, önümüzdeki günlerde özel bankalarla da masaya oturacak. Özel bankalar, maaşlarını kendilerine taşıyan emeklilere 500 liraya varan para ya da puan veriyor. Ayrıca bankalar emeklilere çeşitli kolaylıklar da sunuyor. Emeklilere düşük faizli kredi veren bankalar var. Bazı bankalar, emeklilerden hesap işletim ve kredi kartı ücreti almıyor, havale ve EFT işlemlerini bedelsiz yapma imkanı sunuyor.

900 LİRA BEKLENTİSİ
Bu kampanya yarışı emeklilere umut veriyor. Kamu bankalarının yanı sıra özellerle de masaya oturulmasının promosyonda rekabeti artıracağını ifade eden emekliler, bu şekilde de iyi bir rakama ulaşılabileceğini düşünüyor. Promosyon görüşmelerine katılan Memur-Sen'in Başkan Yardımcısı Hacı Bayram Tonbul, daha önce yaptığı açıklamada, rakamın 800- 900 liraya çıkarılabileceğini söylemişti.