İş'te kredi

'Geleneksel Bayram Kredisi' kampanyasını başlatan İş Bankası, serbest meslek sahipleri, ücretliler ve emeklilere 60 ay vadeye, 35 bin liraya kadar farklı kredi seçenekleri sunuyor. Banka müşterilerinin, masrafsız veya faizsiz kredi imkanları da var

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Temmuz 2013 Güncelleme 24 Temmuz 2013, 00:00
İş’te kredi

İÇİNDEKİLER

Türkiye İş Bankası, geleneği bozmadı; nakde ihtiyaç duyan müşterileri için bu bayramda da yıllardır devam ettirdiği "Geleneksel Bayram Kredisi" kampanyasının startını verdi. 7 Ağustos'a kadar geçerli olan 'İş Bankası Geleneksel Bayram Kredisi' kampanyası hakkında bilgi veren Türkiye İş Bankası Bireysel Bankacılık Pazarlama Müdürü Murat Atalay, bu kampanya kapsamında serbest meslek sahipleri, tüm ücretli çalışanlar ile emeklilerin, uygun faiz oranlarıyla 60 ay vadeye ve 35 bin liraya kadar farklı kredi seçeneklerinden yararlanabildiğini söyledi. Atalay, "Ayrıca İş Bankası, müşterilerinin her türlü nakit ihtiyacına uygun farklı kredi seçenekleri sunuyor. Örneğin, Maksimum İhtiyaç Paketi kapsamında Geleneksel Bayram Kredisi kullanan ve İş Bankası'nda ek hesabı, kredi kartı ve en az bir adet otomatik fatura ödeme talimatı bulunanlar masraf indiriminden yararlanabiliyor. Dileyenler ise masrafsız veya faizsiz kredi seçeneklerinden faydalanabiliyor" dedi.

BAŞVURMAK ÇOK KOLAY
Murat Atalay'ın verdiği bilgiye göre; İş Bankası, krediye başvurmak isteyen müşterilerinin işini kolaylaştıracak birçok başvuru kanalı sunuyor. Anında bankacılık kanalları (bankamatikler, internet şubesi, telefon şubesi, İşCep, İşPad, İşWap) aracılığıyla başvurulabilen krediye SMS yolu ile başvurmak isteyenler aralarında boşluk bırakarak NAKİT, TC KİMLİK NO, KREDİ TUTARI, AYLIK GELİRLERİNİ 4402'ye gönderebiliyor. Hangi kanaldan başvuru yapılırsa yapılsın kredi cevabı cep telefonuna hemen gönderiliyor. Kredi ile ilgili detaylı bilgiye İş Bankası şubelerinden, internet sitesinden ve telefon şubesinden ulaşılabiliyor.