Dosya parası yok

HSBC, bu yıl bayram kredisinde dosya masrafını kaldırma kararı aldı. Genel Müdür Yardımcısı Turan, 40 bin lira için, 36 ay vade ve aylık yüzde 1.08 faiz sunduklarını söyledi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Temmuz 2013 Güncelleme 24 Temmuz 2013, 00:00
Dosya parası yok

İÇİNDEKİLER

HSBC Türkiye, Ramazan Bayramı öncesi ihtiyaçlarını karşılamak isteyenlere fırsatlar sunuyor. 'En Tatlı Bayram Kredisi' sloganıyla sunulan KrediNET adlı bayram kredisi, 12 Ağustos tarihine kadar avantajlı faiz oranları ile geçerli. Dosya masrafsız, 40 bin liraya kadar, 36 aya varan vade seçenekleri bulunan bayram kredisi KrediNET'te, tüm vade ve tutarlarda aylık yüzde 1.08 faiz oranı geçerli olacak.

100 BİN KİŞİYE KREDİ DESTEĞİ
HSBC Bireysel Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Taylan Turan, yılın ilk yarısında yaklaşık 100 bin kişinin nakit ihtiyacına KrediNet ile destek olduklarını belirterek, "Bayram sürecinde de müşterilerimize, beklentilerine en uygun çözümleri sunarak KrediNet ile destek olmayı hedefliyoruz" dedi. Turan, avantajlı faiz oranlarıyla bayrama özel hazırladıkları kampanya kapsamında kredi kullanan müşterilerinin dosya masrafı da ödemeyeceklerini vurgulayarak, bayram kredisi kampanyası kapsamında HSBC'den kredi kullanacak olanların yüzde 25'inin yeni müşteri olmasını beklediklerini kaydetti.

NASIL BAŞVURULUR?
HSBC'nin bayram kredisi KrediNET'ten yararlanmak isteyen müşterilerin, KREDİ yazıp 4499'a SMS göndermeleri veya www.hsbc.com.tr adresindeki internet sitesine girerek başvuruda bulunmaları yeterli olacak. Aynı işlemleri şubelere giderek yaptırmak da mümkün oluyor.

RAKAMLARLA HSBC GRUBU
Merkezi Londra'da bulunuyor. Türkiye'de faaliyete 1990 yılında başladı. 2001'de yaygın bankacılığa geçiş yaptı. 2006'da şubeleşmeye başladı. 62 ilde 336 şubesi ve 6 bin üzerinde çalışanı var.