İletişimciler Uludağ'da

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 31 Mart 2013 Güncelleme 31 Mart 2013, 00:00
İletişimciler Uludağ’da

İÇİNDEKİLER

Yaşam tarzını değiştiriyoruz
Uludağ Ekonomi Zirvesi'ne katılan Türk Telekom Genel Müdürü Tahsin Yılmaz, "Biz, insanların, toplumların ve şirketlerin yaşamlarının dönüşümünde büyük katkı sağlıyoruz. Aslında biz insanların ve şirketlerin yaşam tarzlarını değiştiriyoruz" dedi. Yılmaz, Türkiye'de iletişimin köprüsünü inşa ettiklerini, büyük şirketlerin de bu dijital otoyolları kullandığını belirtti.

Cepler artık cüzdan oluyor
Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkanı Serpil Timuray, "Cep telefonları bilgisayarlaşıyor, aynı zamanda da cüzdanlaşıyor ve mobil cüzdan kavramı hayatımızı girecek'' dedi. Timuray, 2013'de mobil bağlantıda olacak makinelerin sayısının dünya nüfusunu aşacağını, 2020'de 50 milyar makinanın mobil bağlantıda olacağını söyledi.

Teknoloji ile verimlilik arttı
Avea Genel Müdürü Erkan Akdemir, mobil teknolojilerin ciddi manada verimlilik artışı getirdiğini ifade etti. Sosyal medyanın getirdiği ciddi dönüşümlerin olduğunu dile getiren Akdemir, "Sosyalleşme aracının asosyalleşme tarafına doğru dönme riski de var. Yalnızlaşan gençler görüyoruz. Bu teknoloji insan için" dedi.