İndirim şenliği

Kış sezonunu kapatmaya hazırlanan markalar, indirim üstüne indirim yapıyor... Giyim ve ayakkabıda yüzde 80'e varan indirimler, vatandaşın yüzünü güldürüyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Şubat 2013 Güncelleme 06 Şubat 2013, 00:00
İndirim şenliği

İÇİNDEKİLER

Yeni sezona hazırlık yapan ve yavaş yavaş kışlıkları kaldıran mağazalar, indirimleri katladı. Giyim ve ayakkabıda en uygun fiyatlı markadan en lüks markaya kadar hepsinde indirim rüzgarı esiyor. Sonbahar-kış ürünlerinde en az yüzde 50 indirim yapılırken, bazı markalarda indirimler yüzde 80'i buluyor. Kimi firmalar da '2'nci ürün bedava' kampanyaları yapıyor. Outlet alışveriş merkezlerindeki mağazalarda indirim oranları daha yüksek oluyor. İndirimlerle 400 liralık ayakkabı 80 liraya düşerken, 90 liralık pantolon 19 liraya satılıyor. Bu duruma alışveriş yapmak için sezon sonunu bekleyenler sevinirken, sezon başında alışverişini tamamlayanlar üzülüyor. İndirimler, hem ihtiyaçları giderme hem de bir sonraki kışa hazırlık imkanı sunuyor.

FİYAT FARKINA YENİ ÜRÜN
Alışveriş yaptığınız marka ürünü satın aldıktan sonra indirime girmişse üzülmeyin. Çünkü birçok mağaza, bu gibi durumlar da müşterilerine yardımcı oluyor. Ürün siz aldıktan sonra indirime girerse, 1 aylık süre içerisinde ürünü aldığınız mağazaya götürerek, arasındaki fark kadar yeni bir ürün alabiliyorsunuz. Ancak aldığınız ürüne ne kadar ödediğinizi görmeleri açısından fişinizi yanınıza almanız gerekiyor.

BURÇİN GÖKTAN