OnaltıDokuz İstanbul, Four Seasons otellerinin başarısının bir yansıması

Four Seasons Bosphorus ve Four Seasons Sultanahmet otellerinin yatırımcısı Astay Gayrimenkul, ilk konut projesi “OnaltıDokuz İstanbul”u düzenlediği bir basın toplantısıyla tanıttı. Şehir yaşamının tanımlanmasına yepyeni bir anlayış getiren ve İstanbul’un gelişen merkezi Zeytinburnu’nda yükselen OnaltıDokuz İstanbul daireleri, en alttan en üst kata kadar, Marmara'dan Haliç'e ve Boğaz'a hakim bir manzara sunuyor.

Giriş Tarihi 25 Şubat 2011, 00:00 Güncelleme 25 Şubat 2011, 17:44
OnaltıDokuz İstanbul, Four Seasons otellerinin başarısının bir yansıması

İÇİNDEKİLER

Dünya konut trendinde, projelerin ağırlıklı olarak şehir merkezlerine doğru kaydığını belirten Astay Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Toprak, "Biz de İstanbullular için Marmara Denizi'nin kucağında, şehir dinamizminin ortasında ama aynı zamanda en dingin noktasında bir yaşam merkezi ürettik" dedi. Toprak sözlerine şöyle devam etti:

"Biz yola çıkarken yaptığımız her işte en'lere ulaşma kararı aldık. Bunu sağlamak için enerjimizi ve kaynaklarımızı; müşterilerimize benzersiz bir keyif ve konfor garanti edecek gayrimenkul projelerine kanalize ettik. Astay olarak gerçekleştirdiğimiz ilk yatırımlar olan Four Seasons otelleri ile 'en'lere ulaşmayı başardık. Four Seasons otellerinin başarısından aldığımız gücün ve edindiğimiz bilgi birikiminin bir yansıması olan ilk konut projemiz OnaltıDokuz İstanbul'u hayata geçirdik. Projemize kısa sürede gösterilen ilgi bizi son derece mutlu etti."