Uzaktan eğitim ders programı! E-okul ile giriş: EBA TV

EBA TV ilkokul, ortaokul, lise ders saatleri öğrenci ve velilerin araştırdığı konulardan birisi. Uzaktan eğitim ders programı yoğun şekilde araştırılıyor. 23 Mart itibariyle Türkiye'de uzaktan eğitim dönemi başlayacak. EBA girişi için birçok seçenek bulunuyor.

Giriş Tarihi 21 Mart 2020, 12:35 Güncelleme 23 Mart 2020, 19:14
Uzaktan eğitim ders programı! E-okul ile giriş: EBA TV

İÇİNDEKİLER

EBA uzaktan eğitim nasıl olacak sorusu gündeme oturdu. Milyonlarca öğrenci, öğretmen ve veli tarafından eba.gov.tr EBA giriş araştırılıyor.
Uzaktan eğitim ders programı MEB tarafından açıklandı. EBA TV ilkokul, ortaokul, lise ders saatleri öğrenciler ve veliler tarafından yoğun şekilde araştırılıyor. Pandemi haline gelen koronavirüs nedeniyle eğitim öğretim hayatında da sıkı şekilde tedbirler alınıyor. Okulların tatil edilmesi kararının ardından 23 Mart'tan itibaren uzaktan eğitim devreye girecek.

EBA TV İlkokul CANLI YAYIN

EBA TV Ortaokul CANLI YAYIN

EBA TV Lise CANLI YAYIN

UZAKTAN EĞİTİM DERS PROGRAMI

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), uzaktan eğitimde kullanılacak TRT-EBA TV'nin yayın programını açıkladı.

Bakanlık açıklamasına göre, EBA TV için TRT üzerinden 3 ayrı kanal 6 ayrı frekansta yayın yapacak. Bunların 3'ü HD yayın, 3'ü de SD yayın alt yapısıyla planlandı. Öğrenciler için EBA TV İlkokul, EBA TV Ortaokul ve EBA TV Lise ile 23 Mart Pazartesi gününden itibaren uzaktan eğitime başlayacak.