AÖF sınav giriş yerleri duyuruldu! AÖF sınav giriş belgesi nasıl ve nereden alınır? İşte sorgulama ekranı

AÖF sınav giriş belgesi nasıl ve nereden alınır? Özellikle şu günlerde final sınavı hazırlıklarını sürdüren öğrenciler, arama motorlarında yoğun olarak AÖF sınav giriş yerleri hakkındaki detayları araştırıyor. Final sınavı için geri sayım devam ederken binlerce öğrenci sınava nerede gireceğini öğrenmek istiyor. Anadolu Üniversitesi rektörü Şafak Çomaklı Twitter hesabından sınav belgesi için beklenen açıklamayı yaptı.

Giriş Tarihi 13 Ocak 2020, 17:32 Güncelleme 13 Ocak 2020, 17:32
AÖF sınav giriş yerleri duyuruldu! AÖF sınav giriş belgesi nasıl ve nereden alınır? İşte sorgulama ekranı

İÇİNDEKİLER

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) tarafından yapılacak olan final sınavları için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Sınava katılacak olan binlerce öğrencinin merakla beklediği AÖF final sınavı giriş yerleri açıklandı. Anadolu Üniversitesi rektörü Şafak Çomaklı Twitter hesabından sınav belgelerine dair açıklamada bulundu. Peki, AÖF sınav giriş belgesi nasıl ve nereden alınır? İşte AÖF sınav giriş yerleri sorgulama ekranı

AÖF SINAV YERLERİ AÇIKLANDI

Anadolu Üniversitesi rektörü Şafak Çomaklı Twitter hesabından yaptığı açıklamada "Değerli öğrencilerimiz, sınav giriş belgeleriniz Anadolu Mobil uygulamasında saat 16.00'da, web sitesinde 17.00'de yayınlanacaktır. Anadolu Mobil uygulamasını indirirseniz cep telefonunuzdan sınava gireceğiniz yeri de görebilirsiniz. Başarılar dilerim." ifadelerini kullandı.

AÖF SINAV GİRİŞ YERLERİ GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN TIKLAYIN

AÖF SINAV GİRİŞ BELGESİ ÇIKTI NASIL ALINIR?

AÖF bahar dövemi vize sınav yerleri açıklandı. AÖF bahar dönemi vize sınavına katılacak öğrenciler sınav giriş yerlerine AÖF'ün resmi internet adresi üzerinden ulaşabilecek. Öncelikle https://www.anadolu.edu.tr/acikogretim adresini açın. Daha sonra 'Öğrenci Girişi' sekmesi üzerinden T.C. Kimlik numarası ve şifreniz ile sisteme giriş yapın. Açılan pencerede üst sekmelerde 'Sınav İşlemleri' kategorisinin altında 'Sınav Giriş Belgesi' sekmesine tıklayın. Daha sonra sınav giriş belgesi görüntüle dedikten sonra sağ en üst kısmında yer alan 'Yazdır' butonuna tıklayarak ya da klavyede Ctrl+P kısayolu ile çıktı alabilirsiniz.

AÖF SINAV TARİHLERİ

Güz Dönemi Dönem Sonu (Final) Sınavı: 18-19 Ocak 2020
Bahar Dönemi Ara (Vize) Sınavı: 18-19 Nisan 2020
Bahar Dönemi Dönem Sonu (Final) Sınavı: 13-14 Haziran 2020
Yaz Okulu Sınavı: 22-23 Ağustos 2020

SINAVA GİRERKEN YANINIZA ALMANIZ GEREKENLER

Sınavda yapacağınız işaretlemeler ve yazacağınız yazılar için yanınızda koyu yazan siyah kurşun kalem ve iz bırakmayan silgi bulundurunuz.
Cevap kâğıdı üzerine test grubunuzu (kitapçık türünü) (A, B, C, D) kodlamayı unutmayınız. Test grubunu (kitapçık türünü) (A, B, C, D) kodlamayan veya birden fazla kodlama yapan öğrencilerin sınavları geçersiz sayılacaktır.

Sınavda hesap makinesi kullanabilirsiniz. Ancak, kullanacağınız makinede alfabetik tuş takımı (A, B, C, …) ve program yapılmasına, saklanmasına, çalıştırılmasına imkân veren EXE, STORE, RUN vb. tuşlar bulunmamalıdır. Aksi takdirde sınavınız ne yazık ki geçersiz sayılacaktır.
Resmi kıyafetle (kıtalarından izinli er ve erbaşlar haricinde) sınava giremezsiniz.

Sınav değerlendirilirken doğru cevaplarınızın sayısından yanlış cevaplarınızın sayısının dörtte biri düşülecek ve kalan sayı sınavla ilgili ham puanınız olacaktır. Bu nedenle, hakkında hiçbir fikriniz olmayan soruları boş bırakınız. Ancak, soruda verilen seçeneklerden birkaçını eleyebiliyorsanız kalanlar arasında doğru cevabı kestirmeye çalışmanız yararınıza olabilir.