DGS ek tercih taban puanları açıklandı mı?

DGS 2019 ek tercih taban tavan puanları ve boş kontenjanları arama motorlarında oldukça popüler. DGS ek tercih kılavuzu 2019, 4 yıllık lisans programlarına ek tercih yapacak öğrenciler tarafından araştırılıyor. Geçtiğimiz gün DGS ek yerleştirmelerin tamamlanmasının ardından yerleşemeyen öğrenciler için ek tercih alınacak.

Giriş Tarihi 10 Ekim 2019, 09:08 Güncelleme 14 Ekim 2019, 15:54
DGS ek tercih taban puanları açıklandı mı?

İÇİNDEKİLER

DGS ek tercih sonuçları büyük bir merakla bekleniyor. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından önlisans programlarından mezun adayların lisans programlarına tercih yapabilmeleri için gerçekleştirilen Dikey Geçiş Sınavı'nın ardından tercihler alındı ve yerleştirmeler yapıldı. Bu sonuca göre, herhangi bir programa yerleşemeyenler 1-7 Ekim'de ek tercih yaptı.

DETAYLAR İÇİN BİR SONRAKİ SAYFAYI TIKLAYINIZ

DGS EK TERCİH SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Sonuçların hangi tarihte açıklanacağı henüz belli değil. Bir önceki tercihlere bakacak olursak, sonuçların tercihlerin bitmesinin ardından 1-2 hafta içerisinde açıklanması bekleniyor. Buna göre, DGS ek tercih sonuçlarının 2019 Ekim ayının ortalarına doğru açıklanması tahminler arasında. Konu ile ilgili resmi açıklama geldiğinde haberimizin içeriğinde yer alacak.

DGS TABAN PUANLARI AÇIKLANDI MI?

DGS taban puanları ile ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

BOŞ KONTENJANLAR İÇİN TIKLAYINIZ