AÖF yaz okulu sınavları ne zaman? AÖF yaz okulu sınavları hangi illerde yapılacak?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi'nde (AÖF) eğitimlerine devam öğrenciler AÖF yaz okulu sınavları hakkında araştırmalarını sürdürüyor. AÖF yaz okulu sınavları tarihleri şu sıralar merak edilen konular arasında yer alıyor. Peki, AÖF yaz okulu sınavları hangi illerde yapılacak? İşte merakla araştırılan o sorulara dair detaylar...

Giriş Tarihi 26 Temmuz 2019, 01:11 Güncelleme 26 Temmuz 2019, 01:58
AÖF yaz okulu sınavları ne zaman? AÖF yaz okulu sınavları hangi illerde yapılacak?

İÇİNDEKİLER

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi yaz okulları sınavı şu sırada öğrenciler tarafından araştırılan konular arasında yer alıyor. AÖF tarafından yaz okulları hakkında açıklama geldi. Peki, AÖF yaz okulu sınavları ne zaman yapılacak? AÖF yaz okulu sınavları hangi illerde yapılacak?

AÖF YAZ OKULU SINAVLARI NE ZAMAN?

AÖF yaz okulu sınavları 14 - 15 Eylül 2019 tarihlerinde yapılacak.

İşte AÖF'ten yapılan son açıklama...

Değerli öğrencilerimiz Yaz Okulu Sınavlarının tüm il ve ilçe sınav merkezlerinde yapılması planlanmaktadır.

Yaz Okulu Sınav Merkezi değişikliğinizi aof.anadolu.edu.tr adresinin Öğrenci Otomasyonu bölümünden bilgi güncelleme, sınav merkezi kısmından son değişiklik tarihi olan 30 Temmuz 2019 günü saat 23:59'a kadar uzatılmıştır.

Bu tarihten sonra yapılan değişiklikler Yaz Okulu Sınavı sınav merkezlerini etkilemeyecektir.

21 Temmuz 2019 tarihine kadar olan Yaz Okulu Sınav Merkezi değişikliği tarihi 30 Temmuz 2019 günü saat 23:59'a kadar uzatılmıştır.

SINAV MERKEZİ DEĞİŞİKLİĞİ NASIL YAPILIR?

Yaz Okulu sınavları için Sınav Merkezi Değişikliği işlemleri 21 Temmuz 2019 Saat 23.59'a kadar 'http://aof.anadolu.edu.tr' sayfası, Öğrenci Otomasyonu-> Bilgi Güncelleme-> Sınav Merkezi kısmından yapılabilir.

AÖF SINAV GİRİŞ BELGESİ NASIL ALINIR?

AÖF sınav yerlerine AÖF'ün resmi internet adresi üzerinden ulaşabilecek. Öncelikle https://www.anadolu.edu.tr/acikogretim adresini açın. Daha sonra 'Öğrenci Girişi' sekmesi üzerinden T.C. Kimlik numarası ve şifrenizle sisteme giriş yapın. Açılan pencerede üst sekmelerde 'Sınav İşlemleri' kategorisinin altında 'Sınav Giriş Belgesi' sekmesine tıklayın. Daha sonra sınav giriş belgesi görüntüle dedikten sonra sağ en üst kısmında yer alan 'Yazdır' butonuna tıklayarak ya da klavyede Ctrl+P kısayolu ile çıktı alabilirsiniz.