Gözler Anadolu Üniversitesi'nde! AÖF 3 ders sınav giriş yerleri açıklandı mı? AÖF 3 ders sınavı ne zaman?

AÖF 3 ders sınavı için geri sayım başlarken, öğrenciler sınava girecekleri yer bilgisini merak ediyorlar. Anadolu Üniversitesi'nden yapılan açıklamada, sınav giriş belgelerinin 22 Temmuz'da yayınlanacağı bildirilmişti. Peki, AÖF 3 ders sınav giriş yerleri açıklandı mı? AÖF 3 ders sınavı ne zaman? İşte detaylar...

Giriş Tarihi 22 Temmuz 2019, 12:54 Güncelleme 22 Temmuz 2019, 15:49
Gözler Anadolu Üniversitesi’nde! AÖF 3 ders sınav giriş yerleri açıklandı mı? AÖF 3 ders sınavı ne zaman?

İÇİNDEKİLER

AÖF 3 ders sınav giriş yerleri açıklandı mı? Anadolu Üniversitesi tarafından bu sene son kez yapılacak 3 ders sınavına geri sayım başladı. Mezun olabilmek için 3 ders sınavına katılacak öğrenciler sınava giriş yerlerini gösteren sınav giriş belgesi için araştırmalarını sürdürüyor. Anadolu Üniversitesi yayınladığı kılavuzda sınav giriş yerlerinin 22 Temmuz'da açıklanacağını bildirmişti. Peki, AÖF 3 ders sınav giriş yerleri açıklandı mı? AÖF 3 ders sınavı ne zaman? İşte ayrıntılar...

AÖF 3 DERS SINAV GİRİŞ YERLERİ AÇIKLANDI MI?

AÖF 3 ders sınav giriş yerleri henüz açıklanmadı. Sınav girşi yerleri 22 Temmuz'da (bugün) açıklanacak. AÖF 3 ders sınavı için sınav giriş yerleri, AÖF'ün https://aof.anadolu.edu.tr adresi "Öğrenci Otomasyonu" bağlantısından ve AÖF bürolarından öğrenilebilecek.

AÖF 3 DERS SINAVI NE ZAMAN?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri Üç Ders Sınavı, 2018-2019 öğretim yılı sonu itibariyle son kez yapılacak.

AÖF üç ders sınavı, 27 Temmuz 2019 Cumartesi günü saat 14:00'da, Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kayseri, Konya, Samsun, Sivas, Trabzon, Van illeri ile KKTC/Lefkoşa'da gerçekleştirilecek.

AÖF PUAN HESAPLAMA NASIL YAPILIR?

Yeni sistemde, öğrencilerimizin bir dersten başarılı sayılabilmesi için 100 üzerinden değerlendirmeye alınan kâğıtlarda 35,00ya da üzerinde başarı puanı alması gerekmektedir. İngilizce Öğretmenliği Lisans Programında İngilizce okutulan derslerle ödev ve laboratuvar uygulamaları olan dersler ise bu kapsamın dışında tutulmuştur.

AÖF SINAV SONUÇ İTİRAZI NASIL YAPILIR?

Sınav sonuçlarına, ilan edilme tarihinden itibaren 3 (üç) işgünü içinde itiraz edilebilir. Bu süre geçtikten sonra yapılan itirazlar dikkate alınmaz. İtirazlar Açıköğretim Fakültesi Merkez Büro Yöneticiliği birimine dilekçe göndererek veya aofbilgi@anadolu.edu.tr adresine e-posta göndererek yapılabilir.

AÇIK ÖĞRETİM FAKÜLTESİ

Dersleri kitle iletişim araçları (internet, radyo, televizyon) ile ve çeşitli şehirlerdeki akademik danışmanlık merkezleri tarafından verilen, sınavları yılda 2 kez (vize, final) yapılan, Anadolu Üniversitesi'nin başlattığı bir uzaktan eğitim projesidir. AÖF diplomalarının örgün eğitimle alınan diğer üniversite diplomalarından hiçbir hak eksiği yoktur. AÖF ders kitapları çok düzenli ve kolay anlaşılabilir bir dille yazılmıştır.

AÖF e-öğrenme portali yoluyla yayımlanan mp3 dinlemeleri, video dersleri, etkileşimli sunumlar, deneme sınavları vb. sayesinde bilginin öğrencilere yayılımı oldukça kolaylaşmış, zaman ve zeminden bağımsız bir hale gelmiş ve üniversite eğitimi çok modern ve etkileyici yeni bir boyuta taşınmıştır.