AÖF 3 ders sınavı ne zaman? AÖF sınav giriş belgesi yayımlandı mı? Sınav giriş yerleri açıklandı mı?

AÖF 3 ders sınavı ne zaman? Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi'nde eğitimlerini sürdüren öğrenciler AÖF 3 ders sınavı hakkında araştırmalarını sürdürüyor. Aynı zamanda AÖF sınav giriş belgesi yayımlanıp yayımlanmadığı da merak edilen konular arasında yer alıyor. Peki, AÖF 3 ders sınavı ne zaman yapılacak? AÖF sınav giriş belgesi yayımlandı mı?

Giriş Tarihi 21 Temmuz 2019, 20:11 Güncelleme 21 Temmuz 2019, 20:20
AÖF 3 ders sınavı ne zaman? AÖF sınav giriş belgesi yayımlandı mı? Sınav giriş yerleri açıklandı mı?

İÇİNDEKİLER

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi'nde (AÖF) eğitim gören öğrenciler AÖF 3 ders sınavlarını sorgulatıyor. Sınava sayılı günler kala AÖF 3 ders sınavı ne zaman yapılacak sorusu merakla araştırılıyor. Peki, AÖF sınav giriş belgesi yayımlandı mı? İşte cevabı...

AÖF ÜÇ DERS SINAVI NE ZAMAN?

AÖF üç ders sınavı, 27 Temmuz 2019 Cumartesi günü saat 14:00'da, Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kayseri, Konya, Samsun, Sivas, Trabzon, Van illeri ile KKTC/Lefkoşa'da gerçekleştirilecek.

AÖF SINAV GİRİŞ YERLERİ NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

AÖF üç ders sınav yerleri 22 Temmuz 2019 tarihinden itibaren http://aof.anadolu.edu.tr adresi "Öğrenci Otomasyonu" bağlantısından veya AÖF bürolarından alınabilecek.

ÜÇ DERS SINAVINA KİMLER GİREBİLİR?

Kayıtlı oldukları bölümlerde/programlarda tüm dersleri almış ve en fazla üç dersten başarısız olduğu için mezun olamayan öğrenciler "Üç Ders Sınavı"na girebilir.

Öğrencinin, güz ve bahar dönemlerinde toplamda en fazla üç başarısız dersi varsa ve bu derslere ilgili öğretim yılı dönemlerinde kayıt yaptırmışsa "Üç Ders Sınavı"na girebilir.

Lisans öğrenimini sürdürürken önlisans mezunu olmak isteyen ancak ilk 4 yarıyıldan başarısız dersi bulunan öğrenci, "Üç Ders Sınavı"na giremez.

(DZ) ve/veya (YZ) harf notu alan öğrenci, "Üç Ders Sınavı"na giremez.

AÖF SINAV GİRİŞ BELGESİ YAYIMLANDI MI?

AÖF 3 ders sınavı için sınav giriş belgeleri 22 Temmuz 2019 tarihinden itibaren erişime açılacak. AÖF 3 ders sınavı için sınav giriş yerleri, AÖF'ün https://aof.anadolu.edu.tr adresi "Öğrenci Otomasyonu" bağlantısından ve AÖF bürolarından öğrenilebilecek..