AÖF 3 ders sınavı ne zaman yapılacak? AÖF üç ders sınav yerleri belli oldu mu?

AÖF üç ders sınavı için sınav merkezi tercihleri 1-2 Temmuz tarihleri arasında yapıldı. 3 dersten başarısız olan öğrencilerin katılacağı AÖF 3 ders sınavının tarihi merak konusu oldu. Öğrenciler şimdi AÖF 3 ders sınavı ne zaman yapılacak sorusuna yanıt arıyor. Peki, AÖF sınav yerleri belli oldu mu? İşte konuyla ilgili bilgiler...

Giriş Tarihi 09 Temmuz 2019, 01:21 Güncelleme 09 Temmuz 2019, 01:21
AÖF 3 ders sınavı ne zaman yapılacak? AÖF üç ders sınav yerleri belli oldu mu?

İÇİNDEKİLER

Açıköğretim Fakültesi (AÖF) öğrencileri 3 ders sınavı için araştırmalara başladı. Sınav merkezleri tercihlerinin yapılmasıyla birlikte şimdi gözler AÖF 3 ders sınavı ne zaman yapılacak sorusuna çevrildi. Hazırlıklarına devam eden öğrenciler büyük bir merakla AÖF sınav yerleri belli oldu mu sorusuna yanıt arıyor.

AÖF 3 DERS SINAVI NE ZAMAN YAPILACAK?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) tarafından yayınlanan 2018- 2019 akademik takvimine göre, AÖF 3 ders sınavı 27 Temmuz 2019 Cumartesi günü 14:00'te yapılacak.

AÖF SINAV YERLERİ BELLİ OLDU MU?

AÖF 3 ders sınavı için sınav giriş belgeleri 22 Temmuz 2019 tarihinden itibaren erişime açılacak. AÖF 3 ders sınavı için sınav giriş yerleri, AÖF'ün https://aof.anadolu.edu.tr adresi "Öğrenci Otomasyonu" bağlantısından ve AÖF bürolarından öğrenilebilecek.

AÖF ÜÇ DERS SINAVINA KİMLER GİREBİLİR?

Not Durum Belgesinde; Genel Not Ortalaması 2,00 veya 2,00'nin üzerinde olan öğrencilerin, en fazla üç dersten FF harf notunun olması,
Not Durum Belgesinde; Genel Not Ortalaması 2,00'nin altında olan öğrencilerin, FF harf notu aldığı derslerin ve/veya uyarı aldığı dönemden itibaren koşullu geçer (CD, DC ve DD) harf notu aldığı derslerinin toplam sayısının en fazla üç olması, FF harf notu alınmış derslere, sınavın yapılacağı öğretim yılında kayıt yaptırmış olması gerekmektedir.