25-26 Mayıs AÖF sınav sonuçları açıklandı mı?

25-26 Mayıs AÖF sınav sonuçları açıklandı mı? Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi final sınavı ne zaman açıklanır? AÖF sınav sonuçları için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Anadolu Üniversitesi tarafından 25-26 Mayıs'ta gerçekleştirilen AÖF final sınavının ardından soru ve cevaplar yayınlandı. Soru ve cevapların erişime açılmasının ardından adaylar sonuçlara kilitlendi.

Giriş Tarihi 05 Haziran 2019, 10:07 Güncelleme 08 Haziran 2019, 16:00
25-26 Mayıs AÖF sınav sonuçları açıklandı mı?

İÇİNDEKİLER

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesinde eğitim gören öğrenciler kurum tarafından belirtilen tarihlerde sınavlara giriyorlar. Bahar dönemi final sınavları 25 Mayıs ve 26 Mayıs tarihlerinde yapıldı. Şimdi gözler sonuç açıklamasına çevrildi.


AÖF SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

AÖF final sınavı sonuçları henüz açıklanmadı. Sonuçların hangi tarihte açıklanacağı konusunda açıklama bulunmuyor. AÖF sınav sonuçları, sınavların tamamlanmasının ardından 10 gün içerisinde açıklanıyor. Tahmini olarak, sonuçların 3 Haziran'da açıklanması bekleniyor. Eğer sonuçlar 3 Haziran'da açıklanmazsa, bayram tatilinin ardından 10-14 Haziran tarihleri arasında açıklanması düşünülüyor. Belirttiğimiz gibi tarihler tahminidir. Konu ile ilgili resmi bir açıklama geldiğinde takvim.com.tr olarak aktarmaya devam edeceğiz.

SINAVA GİRİŞTE GEREKLİ BELGELER

* Fotoğraflı Sınav Giriş Belgesi

* Fotoğraflı ve Onaylı Kimlik Belgesi