AÖF sınav sonuçları açıklandı mı? 2019 Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi final sınavı

AÖF sınav sonuçları açıklandı mı? Yüzbinlerce öğrenci 25-26 Mayıs'ta katıldıkları final sınavının sonuçlarının heyecanla bekliyor. Mezun olabilmek için kredi notlarını yükseltmeye çalışan öğrenciler, internet üzerinde sonuçları araştırmaya başladı. Peki, AÖF sınav sonuçları açıklandı mı? AÖF final sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak?

Giriş Tarihi 03 Haziran 2019, 10:27 Güncelleme 03 Haziran 2019, 10:39
AÖF sınav sonuçları açıklandı mı? 2019 Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi final sınavı

İÇİNDEKİLER

AÖF sınav sonuçları için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Anadolu Üniversitesi tarafından 25-26 Mayıs'ta gerçekleştirilen AÖF final sınavının ardından soru ve cevaplar yayınlandı. Soru ve cevapların erişime açılmasının ardından adaylar sonuçlara kilitlendi. Gözler Anadolu Üniversitesi'nden gelecek müjdeli habere çevrildi. Peki, AÖF sınav sonuçları açıklandı mı? AÖF final sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte konu ile ilgili tüm detaylar...

AÖF SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

AÖF final sınavı sonuçları henüz açıklanmadı. Sonuçların hangi tarihte açıklanacağı konusunda açıklama bulunmuyor. AÖF sınav sonuçları, sınavların tamamlanmasının ardından 10 gün içerisinde açıklanıyor. Tahmini olarak, sonuçların 3 Haziran'da açıklanması bekleniyor. Eğer sonuçlar 3 Haziran'da açıklanmazsa, bayram tatilinin ardından 10-14 Haziran tarihleri arasında açıklanması düşünülüyor. Belirttiğimiz gibi tarihler tahminidir. Konu ile ilgili resmi bir açıklama geldiğinde takvim.com.tr olarak aktarmaya devam edeceğiz.

AÖF PUAN HESAPLAMA NASIL YAPILIR?

Yeni sistemde, öğrencilerimizin bir dersten başarılı sayılabilmesi için 100 üzerinden değerlendirmeye alınan kâğıtlarda 35,00ya da üzerinde başarı puanı alması gerekmektedir. İngilizce Öğretmenliği Lisans Programında İngilizce okutulan derslerle ödev ve laboratuvar uygulamaları olan dersler ise bu kapsamın dışında tutulmuştur.

SINAVA GİRİŞTE GEREKLİ BELGELER

* Fotoğraflı Sınav Giriş Belgesi

* Fotoğraflı ve Onaylı Kimlik Belgesi

AÖF SINAV TARİHLERİ

2018-2019 Öğretim Yılı Üç Ders Sınavı 20 Temmuz 2019

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri Üç Ders Sınavı, 2018-2019 öğretim yılı sonu itibariyle son kez yapılacaktır.

AÖF üç ders sınavı, 27 Temmuz 2019 Cumartesi günü saat 14:00'da, Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kayseri, Konya, Samsun, Sivas, Trabzon, Van illeri ile KKTC/Lefkoşa'da gerçekleştirilecek.

AÇIK ÖĞRETİM FAKÜLTESİ

Dersleri kitle iletişim araçları (internet, radyo, televizyon) ile ve çeşitli şehirlerdeki akademik danışmanlık merkezleri tarafından verilen, sınavları yılda 2 kez (vize, final) yapılan, Anadolu Üniversitesi'nin başlattığı bir uzaktan eğitim projesidir. AÖF diplomalarının örgün eğitimle alınan diğer üniversite diplomalarından hiçbir hak eksiği yoktur. AÖF ders kitapları çok düzenli ve kolay anlaşılabilir bir dille yazılmıştır. AÖF e-öğrenme portali yoluyla yayımlanan mp3 dinlemeleri, video dersleri, etkileşimli sunumlar, deneme sınavları vb. sayesinde bilginin öğrencilere yayılımı oldukça kolaylaşmış, zaman ve zeminden bağımsız bir hale gelmiş ve üniversite eğitimi çok modern ve etkileyici yeni bir boyuta taşınmıştır.