AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanır? 2019 Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi final sınavı

AÖF sınav sonuçları için geri sayım başladı. 2018-2019 eğitim öğretim yılının tamamlanmasına kısa bir süre kala AÖF öğrencileri katıldıkları final sınavının sonuçlarını heyecanla beklemeye başladı. AÖF sınavı 25-26 Mayıs'ta yapılmıştı. Peki, 2019 AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanır? 2019 AÖF final sınavı sonuçları için tarih belli oldu mu?

Giriş Tarihi 28 Mayıs 2019, 12:33 Güncelleme 29 Mayıs 2019, 12:10
AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanır? 2019 Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi final sınavı

İÇİNDEKİLER

AÖF final sınavı sonuçları heyecanla bekleniyor. Anadolu Üniversitesi tarafından final sınavı soru ve cevaplarının erişime açılmasını ardından sonuçlar için geri sayım başladı. 25-26 Mayıs'ta gerçekleştirilen AÖF final sınavının sonuçları için kritik hafta. Peki, AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanır? 2019 AÖF final sınavı sonuçları için tarih belli oldu mu? İşte konu ile ilgili merak edilenler...

AÖF SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANIR?

AÖF final sınavı sonuçlarının hangi tarihte açıklanacağı henüz bildirilmedi. Soru ve cevapların yayınlanması ile birlikte sonuçlar da gündeme geldi.

Ancak, bir önceki sınavların sonuçları, sınavın tamamlanmasının ardından 10 gün içerisinde erişime açılmıştı. Buna göre, 2019 AÖF bahar dönemi final sınavı sonuçlarının 03-07 Haziran 2019 tarihleri arasında açıklanması bekleniyor.

AÖF SINAV SORULARI VE CEVAPLARI NASIL GÖRÜNTÜLENİR?

AÖF final sınavı soruları ve cevapları AÖF'ün resmi internet adresi üzerinden açıklandı. Aşağıdaki bağlantıyı tıklayarak kısa yoldan soru ve cevaplara ulaşabilirsiniz.

AÖF SORULARI VE CEVAPLARI İÇİN TIKLAYIN

AÖF SINAV TARİHLERİ

Bahar Dönemi Dönem Sonu Sınavı 25 - 26 Mayıs 2019

2018-2019 Öğretim Yılı Üç Ders Sınavı 20 Temmuz 2019

AÖF PUAN HESAPLAMA NASIL YAPILIR?

Yeni sistemde, öğrencilerimizin bir dersten başarılı sayılabilmesi için 100 üzerinden değerlendirmeye alınan kâğıtlarda 35,00ya da üzerinde başarı puanı alması gerekmektedir. İngilizce Öğretmenliği Lisans Programında İngilizce okutulan derslerle ödev ve laboratuvar uygulamaları olan dersler ise bu kapsamın dışında tutulmuştur.

AÇIK ÖĞRETİM FAKÜLTESİ

Dersleri kitle iletişim araçları (internet, radyo, televizyon) ile ve çeşitli şehirlerdeki akademik danışmanlık merkezleri tarafından verilen, sınavları yılda 2 kez (vize, final) yapılan, Anadolu Üniversitesi'nin başlattığı bir uzaktan eğitim projesidir. AÖF diplomalarının örgün eğitimle alınan diğer üniversite diplomalarından hiçbir hak eksiği yoktur. AÖF ders kitapları çok düzenli ve kolay anlaşılabilir bir dille yazılmıştır. AÖF e-öğrenme portali yoluyla yayımlanan mp3 dinlemeleri, video dersleri, etkileşimli sunumlar, deneme sınavları vb. sayesinde bilginin öğrencilere yayılımı oldukça kolaylaşmış, zaman ve zeminden bağımsız bir hale gelmiş ve üniversite eğitimi çok modern ve etkileyici yeni bir boyuta taşınmıştır.