AÖF sınav soruları bekleyişi sona erdi! 2019 Bahar dönemi AÖF final sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

AÖF sınav sonuçları için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Anadolu Üniversitesi tarafından 25-26 Mayıs'ta gerçekleştirilen final sınavın soru ve cevapları açıklandı. Adaylar katıldıkları sınavdaki soru ve cevapları görüntülemek istiyor. Peki, AÖF sınav soruları ve cevapları nasıl görüntülenir? AÖF final sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak?

Giriş Tarihi 27 Mayıs 2019, 13:15 Güncelleme 29 Mayıs 2019, 15:17
AÖF sınav soruları bekleyişi sona erdi! 2019 Bahar dönemi AÖF final sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

İÇİNDEKİLER

AÖF final sınavı soruları ve cevapları için bekleyiş sona erdi. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) sisteminde eğitim gören öğrenciler, 25-26 Mayıs'ta bahar dönemi final sınavına katıldı. Sınavın sona ermesi ile birlikte adaylar soruları ve cevapları görüntülemek için internet üzerinden araştırmalarını sürdürüyor. Peki, AÖF sınav soruları ve cevapları nasıl görüntülenir? AÖF final sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte konu ile ilgili merak edilenler...

AÖF SINAV SORULARI VE CEVAPLARI NASIL GÖRÜNTÜLENİR?

AÖF final sınavı soruları ve cevapları AÖF'ün resmi internet adresi üzerinden açıklandı. Öğrenciler e-Posta adresi veya T.C. Kimlik numaraları ile şifreleri ile sisteme giriş yaptıktan sonra AÖF soru ve cevaplarını görüntüleyebilecekler.

AÖF SORULARI VE CEVAPLARI İÇİN TIKLAYIN

AÖF SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

AÖF sınav soru ve cevaplarının yayınlanmasının ardından, sonuçlarının hangi tarihte açıklanacağı merak edilmeye başlandı. Sonuçların resmi olarak hangi tarihte açıklanacağı henüz bilinmiyor. Ancak, bir önceki sınavların sonuçları, sınavın tamamlanmasının ardından 10 gün içerisinde erişime açılmıştı. Buna göre, 2019 AÖF bahar dönemi final sınavı sonuçlarının 03-07 Mayıs 2019 tarihleri arasında açıklanması bekleniyor.

AÖF PUAN HESAPLAMA NASIL YAPILIR?

Yeni sistemde, öğrencilerimizin bir dersten başarılı sayılabilmesi için 100 üzerinden değerlendirmeye alınan kâğıtlarda 35,00ya da üzerinde başarı puanı alması gerekmektedir. İngilizce Öğretmenliği Lisans Programında İngilizce okutulan derslerle ödev ve laboratuvar uygulamaları olan dersler ise bu kapsamın dışında tutulmuştur.

AÖF SINAV TARİHLERİ

Bahar Dönemi Dönem Sonu Sınavı 25 - 26 Mayıs 2019

2018-2019 Öğretim Yılı Üç Ders Sınavı 20 Temmuz 2019

AÇIK ÖĞRETİM FAKÜLTESİ

Dersleri kitle iletişim araçları (internet, radyo, televizyon) ile ve çeşitli şehirlerdeki akademik danışmanlık merkezleri tarafından verilen, sınavları yılda 2 kez (vize, final) yapılan, Anadolu Üniversitesi'nin başlattığı bir uzaktan eğitim projesidir. AÖF diplomalarının örgün eğitimle alınan diğer üniversite diplomalarından hiçbir hak eksiği yoktur. AÖF ders kitapları çok düzenli ve kolay anlaşılabilir bir dille yazılmıştır. AÖF e-öğrenme portali yoluyla yayımlanan mp3 dinlemeleri, video dersleri, etkileşimli sunumlar, deneme sınavları vb. sayesinde bilginin öğrencilere yayılımı oldukça kolaylaşmış, zaman ve zeminden bağımsız bir hale gelmiş ve üniversite eğitimi çok modern ve etkileyici yeni bir boyuta taşınmıştır.