OBS öğrenci girişi: ATA AÖF final sınavı sonuçları sorgulama! Sınav sonucuna itiraz nasıl yapılır?

ATA AÖF sınav sonuçları için bekleyiş sona erdi. 11-12 Mayıs'ta gerçekleştirilen bahar dönemi final sınavına katılan binlerce öğrenci sonuçlarını merak ediyor. Atatürk Üniversitesi tarafından yapılan açıklamada, sınav sonuçalrının OBS sayfası üzerinden erişime açıldığı bildirildi. Peki, ATA AÖF final sınavı sonuçları nasıl öğrenilir? ATA AÖF final sınavı sonuçlarına itiraz nasıl yapılır?

Giriş Tarihi 22 Mayıs 2019, 14:57 Güncelleme 22 Mayıs 2019, 16:45
OBS öğrenci girişi: ATA AÖF final sınavı sonuçları sorgulama! Sınav sonucuna itiraz nasıl yapılır?

İÇİNDEKİLER

ATA AÖF sınav sonuçları açıklandı. Atatürk Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi'nde eğitim gören öğrenciler 11-12 Mayıs'ta bahar dönemi final sınavına katıldılar. Kredi notunu yükseltmeye çalışan öğrenciler sonuçlarını merak ediyor. Peki, ATA AÖF final sınavıs sonuçları nasıl görüntülenir? ATA AÖF sınav sonucuna itiraz nasıl yapılır? İşte konu ile ilgili detaylar...

ATA AÖF FİNAL SINAVI SONUÇLARI

11-12 Mayıs'ta uygulanana ATA AÖF final sınavı sonuçları obs.atauni.edu.tr internet adresi üzerinden açıklandı. Öğrenciler ilgili adrese giriş yaptıktan sonra sınav sonuçlarını görüntüleyebilecekler.

OBS GİRİŞ SAYFASI İÇİN TIKLAYIN

SINAV SONUCUNA İTİRAZ NASIL YAPILIR?

Sınav sonuçlarına itirazda bulunmak isteyen öğrenciler Öğrenim Yönetim Sistemi'nde (LMS) yer alan "Sonuç İtirazı" butonunu tıklayarak gerekli bilgileri doldurduktan sonra itirazlarını 24 Mayıs 2019 Cuma günü saat 17:00'a kadar kuruma iletebilecekler.

Bu tarihten sonra yapılan itirazlar değerlendirmeye alınmayacak. Gönderilen itirazlar değerlendirilip geri bildirimler sistem üzerinden anlık olarak yapılacak.

ATA AÖF BÜTÜNLEME SINAVI NE ZAMAN?

Akademik takvimde yer alan bilgiye göre, bahar dönemi ATA AÖF bütünleme sınavı için sınav merkezi tercihleri 20-26 Mayıs'ta alınacak. Bütünleme sınavı ise 29-30 Haziran'da yapılacak.

ATA AÖF ÜÇ DERS SINAVI NE ZAMAN?

Mezuniyet üç ders sınavı için sınav merkezi tercihi: 01-02 Temmuz 2019

2018-2019 yılı mezuniyet üç ders sınavı: 27 Temmuz 2019

ATA AÖF ÇIKMIŞ SORULAR

Online Deneme Sınavları Modülü ile;

Konulara hâkimiyetinizi artırarak konu eksiklerinizi görebilir, farklı soru tiplerini ve birbirinden farklı ve özellikteki soruları çözerek sınav çalışmalarınızı daha etkili ve verimli hale getirebilirsiniz.

Denemeler her ders için 20 sorudan oluşacak ve birden fazla giriş hakkınız olacaktır. Her sınavda karşınıza farklı sorular gelecek ve bununla birlikte soruların ve şıkların yerleri her sınavda karışık olacaktır.

Sınavlarda tarayıcı hatalarıyla karşılaşmamanız için önerdiğimiz tarayıcı "Mozilla Firefox" tur. Sınavlarda "sınav raporunu görüntüleyememe" sorununu yaşamanız durumunda tarayıcı geçmişini temizlemeniz veya farklı bir tarayıcı kullanarak sınava tekrar giriş yapmanız yeterli olacaktır.

Sınav bitiminde soruları ve bu sorulara verdiğiniz doğru-yanlış cevapları görmek için link altında yer alan "Rapora Git" butonunu kullanınız. Sınav bitiminde sınav raporunun oluşması için bir süre beklemeniz gerekebilir.