DGS ek tercihler ne zaman açıklanacak? 2018 DGS ek tercih sonuçları tarihi belli oldu mu?

DGS ek tercih işlemleri 16 Ekim'de sona erdi. DGS tercih sonuçlarına göre herhangi bir yükseköğretim programına yerleşemeyen adaylar için gerçekleştirilen DGS ek tercih işlemleriniyapan adaylar sonuçların açıklanacağı tarihi merak ediyor. Peki, DGS ek tercihler ne zaman açıklanacak? 2018 DGS ek tercih sonuçları için tarih belli oldu mu?

Giriş Tarihi 19 Ekim 2018, 14:53 Güncelleme 19 Ekim 2018, 18:08
DGS ek tercihler ne zaman açıklanacak? 2018 DGS ek tercih sonuçları tarihi belli oldu mu?

İÇİNDEKİLER

DGS ek tercih sonuçları için heyecanlı bekleyiş sürüyor. 11 Ekim'de başlayan DGS ek tercihleri 16 Ekim'de sona erdi. DGS tercihlerini yapan adaylar sonuçların açıklanacağı tarihi iple çekmeye başladı. ÖSYM tarafından yapılan DGS ek tercihlerinin sonuçları merakla bekleniyor. Peki, DGS ek tercihler ne zaman açıklanacak? DGS ek tercih sonuçları için tarih verildi mi? İşte 2018 DGS ek tercih sonuçları ile ilgili tüm ayrıntılar...

2018 DGS EK TERCİH SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

DGS ek tercih sonuçları ile ilgili adayların bekleyişi devam ediyor. Sonuçların ne zaman açıklanacağı merak edilirken, ÖSYM tarafından ek tercihlerin açıklanacağı tarih ile ilgli bir açıklama yapılmadı. DGS ek tercih sonuçlarının önümüzdeki hafta içerisinde açıklanması bekleniyor.

Sonuçlar açıklandığında takvim.com.tr'den takip edebilirsiniz.

Ek yerleştirme sonuçları , ÖSYM'nin internet sayfasında yayımlanacak, adaylara ek yerleştirme sonuç belgesi gönderilmeyece. Yükseköğretim programlarına yerleşen adayları gösteren fotoğraflı yerleştirme sonuçları, ÖSYM tarafından YÖK'e elektronik ortamda gönderilecektir. Bir yükseköğretim programını kazanan adayların, sınav sonuçları açıklandıktan sonra sonuç belgelerinde belirtilen tarihlerde yerleştirildikleri programa kayıtlarını yaptırmaları gerekmektedir.