Açıköğretim kayıt yenileme tarihleri ne zaman? 2018 AÖF kayıt yenileme nasıl yapılır?

Üniversite eğitimini Açıköğretim fakülteleri ile tamamlayan öğrenciler, AÖF ikinci üniversite ve kayıt yenileme tarihlerini netleştirmek ve işlemlerini tamamlamak istiyor. Açıköğretim Fakültesi yeni kayıtlarının ardından, kayıt yenileme ve ikinci üniversite kayıtları işlemleri başlıyor. Peki 2018 AÖF kayıt yenileme ne zaman? Açıköğretim kayıt yenileme nasıl yapılır? İşte 2018 Açıköğretim ikinci üniversite ve kayıt yenileme tarihleri.

Giriş Tarihi 17 Eylül 2018, 17:41 Güncelleme 17 Eylül 2018, 17:41
Açıköğretim kayıt yenileme tarihleri ne zaman? 2018 AÖF kayıt yenileme nasıl yapılır?

İÇİNDEKİLER

Üniversiteyi açıktan okuyan öğrenciler AÖF kayıt yenileme ve ikinci üniversite kayıt tarihini merakla bekliyor. Sınav sonuçlarının ard arda açıklanması ve üniversite kayıtlarının başlamasıyla Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) ikinci üniversite kayıt ve kayıt yenileme tarihleri merak konusu oldu.

AÖF KAYIT YENİLEME NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Anadolu Üniversitesi 2018 – 2019 AÖF kayıt yenilemeleri 24 Eylül 2018 Pazartesi başlayacak ve 05 Ekim 2018 cuma günü sona erecek. Yani toplamda 12 gün sürecek.

İKİNCİ ÜNİVERSİTEDE SON GÜN CUMA!

AÖF ikinci üniversite kayıtları ise 11 Eylül'de başlamıştı. 21 Eylül 2018 Cuma ise son gün!

KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ NASIL YAPILIR?

Öğrencilerin önce ders seçimi yapması, ardından kayıt ücretlerini bankaya ödemesi gerekiyor. Ders seçimi yapılmadan bankada ödeme bilgileri oluşmayacak ve öğrenciler kayıtlarını yeniletemeyecek. Öğrenciler, ödeme yapmadığı sürece seçtikleri dersleri değiştirebilecek.

Ödeme yapıldıktan sonra seçilen derslerde değişiklik gerçekleştirilemeyecek. Ders seçimi http://aof.anadolu.edu.tr adresi Kayıt Otomasyonu bağlantısı Kayıt Yenileme linkinden yapılacak. Kayıt yenileme işlemleri, ders seçiminin tamamlanması ve ücret ödenmesiyle tamamlanmış olacak.