Ankara'da üniversiteler tatil edildi

Ankara'daki yoğun kar nedeniyle Hacettepe ve Gazi üniversitelerindeki bazı okullar ile ODTÜ ve Bilkent üniversitelerinde eğitime bugün ara verildi.

Giriş Tarihi 29 Şubat 2012, 13:29 Güncelleme 29 Şubat 2012, 13:30
Ankara’da üniversiteler tatil edildi

İÇİNDEKİLER

ODTÜ Rektörlüğünden yapılan açıklamada, kar yağışının akşam saatlerine kadar sürmesi beklendiğinden, bugün yapılacak ders ve sınavların ertelendiği bildirildi.

Yarın ise, aksine bir duyuru yapılmadığı takdirde öğrenim ve mesainin programlandığı şekilde süreceği belirtilerek, kampüs içindeki yolların taşıt erişimine açık olduğu ve açık tutulacağı kaydedildi.

Akşam saatlerinden itibaren havanın soğuması beklendiğinden, öğrenci ve ODTÜ personelinin özel araçları yerine toplu taşım araçlarını tercih etmeleri önerisinin yapıldığı açıklamada, kampüs içindeki ring seferlerinin bugün ve yarın artırılarak sürdürüleceği belirtildi.

Bilkent Üniversitesi de, yoğun kar yağışı ve şehir içindeki yollarda yaşanan ulaşım zorlukları nedeniyle üniversitede bugün eğitime ara verildiğini duyurdu.

Hacettepe Üniversitesinden yapılan duyuruda ise yoğun kar yağışı sonucu oluşan ulaşım güçlükleri nedeniyle, bugün Bala Meslek Yüksek Okulu, Polatlı Meslek Yüksek Okulları ve Beytepe Kampüsünde eğitime ara verildiği bildirildi.

Gazi Üniversitesi de, Gölbaşı, Çubuk, Polatlı yerleşkelerinde yoğun kar yağışından dolayı eğitime 1 gün ara verdi.