ABD'de tarihin en büyük çocuk katliamı gerçekleştirildi! 21 kişi öldürüldü

Tarihinin en büyük çocuk katliamı. ABD’de ilkokulu basan 18 yaşındaki öğrenci, 2 öğretmen ve 19 öğrenciyi katletti. Kaçarken vurularak etkisiz hale getirildi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Mayıs 2022 Güncelleme 26 Mayıs 2022, 07:00
ABD’de tarihin en büyük çocuk katliamı gerçekleştirildi! 21 kişi öldürüldü

İÇİNDEKİLER

ABD, önceki gün, tarihin en büyük çocuk katliamı ile sarsıldı. İddiaya göre 18 yaşındaki Salvador Ramos, büyükannesi ile evde dersleri kötü olduğu için tartıştı. Daha önce sosyal medyadan görüntülerini paylaştığı silahını ateşleyip yaşlı kadını ağır yaraladıktan sonra aracıyla yola çıktı. Teksas'taki Robb İlköğretim Okulu'na gidip elinde silahla bir sınıfa daldı. Kendine engel olmak isteyen öğretmen Eva Mireles'e (44) kurşun yağdırdı. Sonra sınıftaki öğrencileri taradı.



ÖLÜ ELE GEÇİRİLDİ
Karşısına çıkan bir başka öğretmen Irma Garcia'yı (46) da kurşunladı. Tam o sırada 911'i arayarak saldırıyı haber vermek isteyen 10 yaşındaki Ameria Jo Garza'yı görünce iyice çaldırdı. Çılgınca sağı solu taradı. Feryatlar caddeden duyulurken, dehşet saldırıda yaşları 7 ile 11 arasında olan tam 19 öğrenci ve 2 öğretmeni hayattan kopardı. Güvenlik güçleri okulun etrafını sardığında kaçmaya çalışan saldırgan, sınır devriyeleri tarafından öldürüldü. ABD Başkanı Joe Biden, yas ilan edip korkunç saldırıyı kınadı.



Çoğunluğu göçmen olan 600 öğrencinin eğitim gördüğü ilkokuldaki dehşet, ABD'yi derinden etkiledi. Başkan Biden'in emriyle tüm ülke genelinde bayraklar yarıya indirildi!



Saldırgan Salvador Ramos'un küçükken tacize uğradığı, kişilik bozukluğu yaşadığı, hatta sık sık kadın kıyafetli görüntülerini paylaştığı anlaşıldı.



ABD'DE TARİHİN EN BÜYÜK ÇOCUK KATLİAMI
10 yaşındaki Makenna Elrod, ağır yaralandı, ancak kurtarılamadı.



Annabelle Guadalupe Rodriguez, okulun en çalışkan öğrencilerinden biriydi.



Eliahana 'Elijah Cruz' Torres'in dehşet günü okula gitmek istemediği öğrenildi.



Babası Angel ile görünen Amerie Jo Garza, polise haber verirken kurşunlandı.



Saldırgan, ilk kurşunları öğrencilerine kalkan olmak isteyen öğretmen Eva Mireles'e sıktı.



Öğretmen Irma Garcia da hem kendini, hem de öğrencilerini kurtaramadı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN