Rus jimnantikçi Alina Kabaeva’nın Vladimir Putin'in sevgilisi ve kara kutusu olduğu iddia edildi

Rusya Lideri Vladimir Putin'in sevgilisi olduğu belirtilen, Rus jimnantikçi Alina Kabaeva’nın Putin’in kara kutusu olduğu ve servetini sakladığı iddiası ortaya atıldı!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Nisan 2022 Güncelleme 26 Nisan 2022, 06:58
Rus jimnantikçi Alina Kabaeva’nın Vladimir Putin’in sevgilisi ve kara kutusu olduğu iddia edildi

İÇİNDEKİLER

Rusya Lideri Vladimir Putin'in sevgilisi olduğu belirtilen Alina Kabaeva (39), İsviçre ve Sibirya'da saklandığı iddialarının ardından, iki gün önce ortaya çıktı. Kendi adına düzenlenen festivalde, bir konuşma yaptı. Rusya'nın Ukrayna'da zafere gittiğini anlattı. Putin'den 4 çocuk doğurduğu bildirilen, bunu örtbas etmek için evlilik yüzüğü ile poz veren Alina'nın, Rus medyasının büyük bir bölümünü kontrol ettiği ve 8 milyon sterlin maaş aldığı da anlaşıldı. Putin'ın iki kızına yaptırımlar uygulanırken, Kabaeva'ya herhangi bir kısıtlama yapılmadı. Wall Street Journal'ın haberine göre Kabaeva'ya ABD Ulusal Güvenlik Konseyi'nin talebi üzerine yaptırım uygulanmadı. Kabaeva'ya uygulanacak yaptırımın, doğrudan Putin'in hedef alınacağı yorumları yapıldı. ABD'li bazı yetkililer, Kabaeva'nın Putin'in yurt dışındaki servetini sakladığı ve Rus liderin kara kutusu olduğu iddialarını da ortaya attı. Bu arada Moskova'nın, Putin ile Kabaeva arasında herhangi bir ilişki olduğu iddialarını kabul etmediği hatırlatıldı.



Alina Kabaeva, 'Z' sembolünün yer aldığı gösteride, "Ukrayna'da zafer bizim olacak" dedi.



MİSİLLEME YAPIYO'RUS'!
Ukrayna, Rusya'ya Odessa saldırısı sonrası misilleme yaptı. Ukrayna sınırına 70 mil uzaklıktaki Bryansk kentinde biri askeri üs olmak üzere iki petrol depolama tesisini bombaladı. Şehirden yükselen dumanlar, Rus vatandaşlarını telaşlandırdı. Moskova, yangın nedeniyle herhangi bir can kaybının olmadığını açıkladı.

ABD'DEN YARDIM KARARI
ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ve Savunma Bakanı Lloyd Austin, Kiev'de Ukrayna lideri Volodimir Zelenski ile bir araya geldi. Washington'un Ukrayna'ya 713 milyon dolarlık doğrudan yardım edileceği sözünü verdi. Zelenski ise, ABD'den ağır silahlar da istedi...

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN