İngiltere Prens Andrew'in haberiyle sarsıldı! FETÖ’cü İlhan İşbilen’in eşi Nebahat Evyap İşbilen ile rüşvet skandalı

FETÖ’cü İlhan İşbilen’in eşi Nebahat Evyap İşbilen 15 Temmuz sonrası İngiltere’ye kaçtı. Servetini korumak için Prens Andrew’le yakınlaştı! Selman Türk aracılığıyla 1.1 milyon sterlin rüşvet dağıttı. Parayı da Prenses Beatrice’in düğün hediyesi olarak yolladı!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Nisan 2022 Güncelleme 03 Nisan 2022, 06:56
İngiltere Prens Andrew’in haberiyle sarsıldı! FETÖ’cü İlhan İşbilen’in eşi Nebahat Evyap İşbilen ile rüşvet skandalı

İÇİNDEKİLER

İngiltere, Prens Andrew'in skandalıyla sarsıldı! FETÖ'den tutuklu İlhan İşbilen'in eşi Nebahat Evyap İşbilen 17- 25 Aralık operasyonları sonrası Kraliyet Ailesi'yle yakınlaştı. 15 Temmuz'dan sonra İngiltere'ye kaçan İşbilen, 87 milyon dolarlık servetini kurtarabilmek için bankacı Selman Türk'le anlaştı. İngiltere pasaportu için Türk aracılığıyla Andrew'e 1.1 milyon sterlinlik ödeme yaptı!



EŞİ HATTA KIZI BİLE...
İlk para transferinin 15 Kasım 2019'da yapıldığı rüşvet zinciri Andrew'in eski eşi Sarah Ferguson ve kızları Beatrice ve Eugiene'e de ulaştı. 750 bin sterlinlik ödemeye banka dekontunda 'Prenses Beatrice'e düğün hediyesi' yazıldı! Skandal bununla da kalmadı. Andrew'un düzenli taksitlerle 350 bin sterlin, Ferguson'un 225 bin sterlin, Prenses Eugenie'in ise 25 bin pound aldığı ortaya çıktı. Tüm bu iddialar, İşbilen'in İngiltere'de açtığı dava sonucunda ortaya çıktı. İşbilen, Selman Türk tarafından 50 milyon dolar dolandırıldığını anlattı!



2019'dan bu yana Selman Türk'ten taksitlerle 225 bin sterlin rüşvet alan Sarah Ferguson, parayı iade etmeyeceğini açıkladı.



Prenses Beatrice'in düğünü, kirli rüşvet ağının paravanı oldu!



Selman Türk, Buckingham Sarayı'nın yakınındaki 18 milyon sterlinlik dairede kalıyor.

KRALİÇE'NİN KONUĞU
Selman Türk, 5 yıl Goldman Sachs'ta çalıştı. Kaldığı lüks daire için tapuda 'Kraliyet'e ait' bilgisi yazılıydı!

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN