Rihanna hamile mi? Rihanna'nın çocuğu var mı? Rihanna evli mi, sevgilisi kim? O görüntüler başını yaktı

Her hareketi olay, her şarkısı tüm dünyada dinlenen ünlü şarkıcı Rihanna son görüntüsüyle herkesi şoke etti. Barbados'un bağımsızlığını ilan ettiği törene katılan şarkıcı Ulusal Kahraman ilan edildi. Tüm gözlerin üzerinde olduğu anlarda karnındaki şişlik dikkat çekti. Türkiye dahil pek çok ülkede büyük hayran kitlesine sahip olan Rihanna'nın hamile olup olmadığı merak edildi. Peki Rihanna hamile mi? Rihanna'nın çocuğu var mı? Rihanna evli mi, sevgilisi kim? İşte yanıtları...

Giriş Tarihi 01 Aralık 2021, 10:32 Güncelleme 01 Aralık 2021, 10:39
Rihanna hamile mi? Rihanna’nın çocuğu var mı? Rihanna evli mi, sevgilisi kim? O görüntüler başını yaktı

İÇİNDEKİLER

Güney Karayipler'de bir ada ülkesi olan Barbados, Büyük Britanya Kraliçesi 2. Elizabeth'i devlet başkanı statüsünden çıkararak dünyanın en yeni cumhuriyeti oldu. Gerçekleştirilen törene katılan Rihanna'ya ulusal kahraman nişanı verildi. 33 yaşındaki şarkıcının giydiği kıyafet ayrı olay olurken, çıkan göbeği ayrı olay oldu. Kahrengi bir kıyafet seçen Rihanna içine südyen giymeyine gögüs uçları net şekilde göründü. Üzerine yapışan kıyafetten göbeğinin de çıkması yeni bir iddia doğurdu. Peki; Rihanna hamile mi? Rihanna'nın çocuğu var mı? Rihanna evli mi, sevgilisi kim?

RİHANNA HAMİLE Mİ?

20 Şubat 1988 Barbados doğumlu olan Rihanna 1,73 m boyundadır. Rajad Fenty, Samantha Fenty, Rorrey Fenty, Jamie Fenty, Kandy Fenty adlarında tam 65 kardeşi bulunuyor. Magazin gündemine bomba gibi düşen iddia törende yayıldı. Doğum yeri olan Barbados'un bağımsızlığını ilan ettiği törene katılan sanatçı hamilelik iddialarının başrolü oldu.

Yüzlerce kişinin katıldığı törende sık sık elini karnına götüren Rihanna göbeğini saklar gibi davranınca iddiaların doğruluk payının olup olmadığı yopun olarak araştırılmaya başlandı. Ancak güzel şarkıcı konu ile ilgili bir açıklamada bulunmadı.

RİHANNA'NIN SEVGİLİSİ KİM?

Birçok hayranı ise iddia ile ilgili konuşmak için sosyal medya hesaplarından ünlü isme pek çok mesaj yolladı.

Doğrulanmış bir kullanıcı olan The Academy şunları yazdı : "Rihanna, A$AP Rocky'den ilk çocuğuna hamile." Tweet binlerce retweet ve favori aldı, ancak iddiaları destekleyecek hiçbir şey yok.

Birçok kişi, Rihanna'nın karnında görünür bir bebek yumruğu olduğunu iddia ederek Barbados'taki açılış töreninden fotoğraflar yayınladı.

Bu, şarkıcı ve moda ikonunu hakkında çıkan ilk hamilelikle ilgili dedikodular değil. 2019 yılında yıldızın hamile olduğuna dair dedikodular dönmeye başladı.

ASAP ROCKY KİMDİR?

Gerçek adıyla Rakim Nakache Mayers veya bilinen sahne adıyla ASAP Rocky (yaygın kullanım şekliyle A$AP Rocky) 8 Ekim 1988 tarihinde doğdu. Amerikan rapçi ve müzik videosu yönetmeni. New York'un Harlem bölgesinde doğup büyüyen ASAP Rocky, adını da aldığı hip hop oluşumu A$AP Mob'un bir üyesidir.

2011'de ilk mixtape'i LiveLoveA$AP'i çıkardı ve olumlu geri dönüşler aldı. Ekim 2011'de Sony Music Entertainment ile 3 milyon dolarlık bir anlaşma yaptı ve LongLiveASAP adındaki ilk stüdyo albümünü 15 Ocak 2013'te çıkardı.