Bulgaristan’da felaket: Trafik kazasında 46 kişi yanarak öldü! İşte İstanbul'da çekilen son görüntüler

Son dakika haberi! Başkent Sofya’nın batısında, Kuzey Makedonya plakalı bir yolcu otobüsünün alev yanması sonucu, ilk belirlemelere göre en az 46 kişi yanarak öldü. Dışişleri Bakanlığı, Bulgaristan’da meydana gelen otobüs kazası ve huzurevindeki yangında hayatını kaybedenler için taziye mesajı yayımladı. Öte yandan yanan otobüsün son görüntüleri ortaya çıktı. İşte Bulgaristan'da yanan otobüsün Esenler'deki otelin önünden hareket etmeden önce kaydedilen son görüntüleri...

Giriş Tarihi 23 Kasım 2021, 13:35 Güncelleme 23 Kasım 2021, 13:57
Bulgaristan’da felaket: Trafik kazasında 46 kişi yanarak öldü! İşte İstanbul’da çekilen son görüntüler

İÇİNDEKİLER

NOVA özel televizyon kanalının haberine göre, Sofya'nın batısında Pernik kentine yakın Bosnek köyü bölgesinde Kuzey Makedonya plakalı bir yolcu otobüsü, yol kenarındaki bariyere çarptıktan sonra alev aldı.


ÖLENLERİN ARASINDA ÇOCUKLAR DA VAR


"Struma" otoyolunda meydana gelen kazada ilk belirlemelere göre, 12'si çocuk 46 Kuzey Makedonya vatandaşı yanarak hayatını kaybetti. Kazada yaralanan 7 kişi de Sofya'daki bir hastaneye kaldırıldı.

Trafik polisi otoyoldaki trafiği başka yollara yönlendirdi.

Otobüsün dün İstanbul'dan hareket ettiği, saat 21.00 sularında Bulgaristan'a giriş yaptığı belirtildi.

Dün akşam Varna bölgesinde bir huzurevinde çıkan bir yangında da 9 kişi hayatını kaybetmişti.

TÜRKİYE'DEN TAZİYE
Dışişleri Bakanlığı, Bulgaristan'da meydana gelen otobüs kazası ve huzurevindeki yangında hayatını kaybedenler için taziye mesajı yayımladı.

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, Bulgaristan'ın Varna şehrindeki bir huzurevinde çıkan yangın ve Pernik kenti yakınlarında Kuzey Makedonya plakalı bir yolcu otobüsünün yaptığı kaza sonucu çok sayıda can kaybının ve yaralının bulunduğun üzüntüyle öğrenildiği bildirildi.

Açıklamada, "Bu acı olaylar neticesinde hayatını kaybedenlerin ailelerine, Bulgaristan ve Kuzey Makedonya hükümetlerine ve halklarına başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyoruz." ifadesi kullanıldı.

NOVA televizyonunun haberine göre, Sofya'nın batısında Pernik kentine yakın Bosnek köyü bölgesinde Kuzey Makedonya plakalı bir otobüs, yol kenarındaki bariyere çarptıktan sonra alev almış, "Struma" otoyolunda meydana gelen kazada ilk belirlemelere göre, 12'si çocuk 46 Kuzey Makedonya vatandaşı hayatını kaybetmişti.

Bulgaristan'ın doğusunda Karadeniz sahilindeki Varna şehrine yakın Royak köyündeki bir huzurevinde çıkan yangında da 9 kişi hayatını kaybetmişti.

İŞTE SON GÖRÜNTÜLER
Bulgaristan'da bir otoyolda gece yarısı alev alan otobüste 46 kişi hayatını kaybetti.

İstanbul'dan hareket eden otobüste 53 kişinin bulunduğunu belirtildi.

Tur otobüsünün Esenler'de bir otelden hareket ettiği belirlendi.

Otobüse yolcuların binmesi ve aracın hareket etmesi güvenlik kamerasına yansıdı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN