SON DAKİKA: Rusya'da 17 kişiyi taşıyan uçak radardan kayboldu! Sevindirici haber geldi

Son dakika haberleri.... Rusya’nın Tomsk bölgesinde, içerisinde 17 kişinin bulunduğu AN-28 tipi uçağın radardan kaybolduğu bildirildi. Gelen son dakika haberine göre uçağın sert bir şekilde iniş yaptığı ve 17 kişinin sağ olduğu belirtildi.

Giriş Tarihi 16 Temmuz 2021, 13:52 Güncelleme 16 Temmuz 2021, 17:05
SON DAKİKA: Rusya’da 17 kişiyi taşıyan uçak radardan kayboldu! Sevindirici haber geldi

İÇİNDEKİLER

Son dakika haberleri.... Rusya'nın Tomsk bölgesinde, içerisinde 17 kişinin bulunduğu AN-28 tipi uçağın radardan kaybolduğu bildirildi.

17 KİŞİ DE SAĞ
Rusya'nın Tomsk bölgesinde radardan kaybolan yolcu uçağının sert iniş yaptığı ve içindeki 17 kişinin sağ olduğu bildirildi.

10 GÜN ÖNCE DE 28 KİŞİNİN BULUNDUĞU UÇAK DÜŞTÜ
Rusya'nın uzak doğusundaki Kamçatka yarımadasında 6 Temmuz'da da 28 kişinin bulunduğu bir uçak kayboldu. Palana köyünün 4 km uzağında bir enkaz tespit edilirken, düşen uçakta kurtulanın olmadığı belirtildi.

TEPEYE ÇARPARAK DÜŞTÜ
Rusya'nın doğusunda yaşanan bu gelişmeyi TASS haber ajansı duyurdu. AN-26 tipi Rus uçağı inişe hazırlanırken hava trafik kontol merkeziyle temasını kaybetti. Kurtarma ekipleri, havalimanına inişe geçtiği esnada uçağın bir tepeye çarparak düştüğünü belirledi.

KURTULAN OLMAMIŞTI
Rusya Acil Durumlar Bakanlığı, ilk belirlemelere göre düşen AN-26 tipi yolcu uçağında tüm yolcuların hayatını kaybettiğini açıkladı. Rus basını, kazanın olumsuz hava koşullarından ya da pilotaj hatasından kaynaklanmış olabileceğini belirtti.