Joe Biden, ilk ziyaretini İngiltere'ye yaptı: 18. yüzyıldan kalma bir kale otelde konakladı (Dünya haberleri)

ABD Başkanı Joe Biden, ilk resmi ziyaretin G7 zirvesi kapsamında İngiltere'ye yaptı. Etkinlik boyunca Cornwall'daki Tregenna Castle Resort isimli kale otelde konakladı. 1774'te inşa edilen kale otelin tüm odalarını ekibi ve koruma ordusu için kapattı! Demir çitlerle çevrilen otelin çevresinde istihbarat ekipleri, gün boyu devriye yaptı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Haziran 2021 Güncelleme 12 Haziran 2021, 07:01
Joe Biden, ilk ziyaretini İngiltere’ye yaptı: 18. yüzyıldan kalma bir kale otelde konakladı Dünya haberleri

İÇİNDEKİLER

ABD Başkanı Joe Biden, ilk resmi ziyaretin G7 zirvesi kapsamında İngiltere'ye yaptı. Etkinlik boyunca Cornwall'daki Tregenna Castle Resort isimli kale otelde konakladı. 1774'te inşa edilen kale otelin tüm odalarını ekibi ve koruma ordusu için kapattı!

Demir çitlerle çevrilen otelin çevresinde istihbarat ekipleri, gün boyu devriye yaptı. Otelde, Biden çifti için kapalı ve açık yüzme havuzu, tüm hava koşullarına uygun tenis kortları, fitness süiti ve 18 delikli golf sahası bile vardı!

FUŞYA ZİRVE
Joe Biden'ın eşi Jill Biden, dün Cambridge Düşesi Kate Middleton ile bir araya geldi. Düşes Kate, İngiliz moda markalarına destek verdi. Bin 125 sterlinlik Alexander McQueen elbise ve 225 sterlinlik LKBennett çantasıyla çok beğenildi.