Terör devleti İsrail Mescid-i Aksa'da yangın çıkardı fanatik Yahudiler sevinç çığlıkları attı: Ey zalimler helak olacaksınız

İsrail polisi yeniden şiddet olaylarına başladı. Akşam namazının ardından Mescid-i Aksa'daki cemaate saldırdı. Saldırılar sırasında atılan bombalar avludaki bir ağacı yaktı. Öte yandan Mescid-i Aksa çevresinde toplanan fanatik Yahudiler, çıkan yangın karşısında sevinç çığlıkları atarak görenleri tiksindiren bir manzara oluşturdu. Videoda duyulan Yimakh shemo’ adındaki şarkının anlamı olan ‘Köklerini kazıyalım adlarını tarihten silelim’ sözleri  terörist İsrail devletinin neyi amaçladığını da açıkca ortaya koyuyor.

Giriş Tarihi 10 Mayıs 2021, 21:54 Güncelleme 11 Mayıs 2021, 04:20
Terör devleti İsrail Mescid-i Aksa’da yangın çıkardı fanatik Yahudiler sevinç çığlıkları attı: Ey zalimler helak olacaksınız

İÇİNDEKİLER

İsrail güçleri bir kez daha Mescid-i Aksa'daki namaz kılan cemaati hedef aldı. İsrail polisleri ses bombalarıyla saldırdı.

Filistinli gençler ile İsrail polisi arasında Mescid-i Aksa'nın güney batısındaki El-Meğaribe (Faslılar) Kapısı önünde tartışma ve sürtüşme yaşandı. Yaralananlar arasında gazetecilerin olduğu ifade edildi.



İsrail polisinin saldırığı esnasında yangın çıktı. Bir ağaç alevler içinde kaldı.



SEVİNÇ ÇIĞLIKLARI ATTILAR
Mescid-i Aksa çevresinde toplanan fanatik Yahudi teröristler, çıkan yangın karşısında sevinç çığlıkları atarak kutlama yaptı.


Yimakh shemo' adındaki şarkının anlamı olan 'Köklerini kazıyalım adlarını tarihten silelim' sözleri terörist İsrail devletinin neyi amaçladığını da açıkca ortaya koyuyor.



FANATİK YAHUDİLER SALDIRI HAZIRLIĞINDA
Fanatik Yahudilerin Mescid-i Aksa'nın Burak (Ağlama) Duvarı bölgesinde kutlamalar yaptığı açıklandı. İsrail polisinin saldırısının kısa sürdüğü ve şu anda gergin bir bekleyişin hakim olduğu öğrenildi.

Geçtiğimiz günlerde de Mescid-i Aksa'da ibadet edenlere saldıran İsrail güçleri yüzlerce kişiyi yaralamıştı.

FİLİSTİNLİLER HAREM-İ ŞERİF'İ KORUMAK İSTEDİ
Sabah namazını Doğu Kudüs'ün Eski Şehir bölgesinde yer alan Mescid-i Aksa'da kılan binlerce Filistinli, namazın ardından Mescid-i Aksa'nın avlusunda tekbirler getirerek gösteri düzenledi.



Filistinliler, gösteriden sonra fanatik Yahudilerin baskın yapmasını önlemek için Mescid-i Aksa'da nöbet tutmaya başladı.

Harem-i Şerif'in bazı noktalarına barikatlar kuran Filistinliler, buradan ayrılmayacaklarını dile getirerek sık sık "Canımız, kanımız sana feda Aksa" sloganı attı.