Almanya'yı darbe söylentisi sarstı: Emekli askerler Telegram'da planlamış (Dünya gündemi)

Almanya'da binlerce emekli askerin Telegram adlı mobil mesajlaşma uygulaması üzerinden bir araya gelerek Berlin'de ayaklanma ve darbe planladıkları iddia edildi. 13 bin askerin, Merkel Hükümeti'nin Coronovirüs kararlarını protesto eden hareketin içine sızmayı ve Berlin'de düzenlenen gösteri ve mitinglerde olay çıkarıp devlet kurumlarına saldırı düzenlenme planları olduğu kaydedildi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Mayıs 2021 Güncelleme 02 Mayıs 2021, 07:00
Almanya’yı darbe söylentisi sarstı: Emekli askerler Telegram’da planlamış Dünya gündemi

İÇİNDEKİLER

Almanya'da binlerce emekli askerin Telegram adlı mobil mesajlaşma uygulaması üzerinden bir araya gelerek Berlin'de ayaklanma ve darbe planladıkları iddia edildi.

13 bin askerin, Merkel Hükümeti'nin Coronovirüs kararlarını protesto eden hareketin içine sızmayı ve Berlin'de düzenlenen gösteri ve mitinglerde olay çıkarıp devlet kurumlarına saldırı düzenlenme planları olduğu kaydedildi.

O SES DİANA!
Prenses Diana belgeselinde, Kraliyet'i sarsacak konuşması olduğu iddia edildi. Netflix belgesel film yapımcısı Tom Jennings, "1992 tarihli Diana: Her True Story" adlı kitabın yazarı Andrew Morton'un, Prenses Diana'nın 7 saatlik ses kayıtlara sahip olduğunu açıkladı. Jennings, "Diana'nın 25. ölüm yıldönümü için hazırladığımız belgeselde, sadece 1 saatini kullandık. Özellikle Charles'la olan bölüm ses getirecek " dedi.

ÖZGÜR KIZ!
ABD eski Başkanı Donald Trump'ın eşi Melania Trump Beyaz Saray'ın katı kurallarından sıkıldığını anlattı. O dönem, giyeceği ayakkabıya dahi karışılmasından rahatsızlık duyduğunu CNN'e yakın kaynaklara anlatan eski First Lady'in, şimdi Mar-a-Lago'daki yaşamında çok mutlu olduğu anlaşıldı.

KRALİÇE'DEN ÇOK TEMİZ
Kraliçe 2. Elizabeth'in Bentley'i satılık... 3 bin km'deki aracın fiyatı 180 bin Sterlin.