Ermeni ve Yunan lobisi Türk düşmanlığından vazgeçmiyor! Bu kez de Türksat 5B'yi hedef aldılar!

Türk düşmanlığına devam eden ABD'deki Yunan ve Ermeni lobileri ortak hareket etmeye devam ediyor. Türkiye'nin uzay çalışmalarını hedef alan Yunan Amerikan Liderlik Konseyi ve Amerika Ermeni Ulusal Komitesi, 5B için skandal iftiraların yer aldığı bir mektup hazırladı. Bu mektup fırlatışın önlenmesini çalışmak için ABD Ulaştırma Bakanlığı'na bağlı Federal Havacılık İdaresi'ne gönderildi.

Giriş Tarihi 15 Nisan 2021, 10:55 Güncelleme 15 Nisan 2021, 11:18
Ermeni ve Yunan lobisi Türk düşmanlığından vazgeçmiyor! Bu kez de Türksat 5B’yi hedef aldılar!

İÇİNDEKİLER

Türkiye'nin uzay çalışmalarını durdurmak için Türksat 5A'ya karşı kara propaganda yürüten ABD'deki Yunan Amerikan Liderlik Konseyi ve Amerika Ermeni Ulusal Komitesi yeniden harekete geçti.

Türk düşmanlıkları altında ezilen Yunan ve Ermeni örgütler bu kez Türksat 5B'yi hedef aldı.

TÜRK DÜŞMANLARINDAN ORTAK SENARYO
Türkiye'nin Azerbaycan'a Karabağ'ı geri kazanması için destek vermesini sindiremeyen Yunan Amerikan Liderlik Konseyi ve Amerika Ermeni Ulusal Komitesi önce Elon Musk'u ikna etmeye çalıştı.

SpaceX firmasına baskı yapmalarına rağmen Musk'un Türkiye ile çalışmaktan vazgeçmemesi üzerine Yunan ve Ermeni örgütler yeni bir strateji izleme kararı aldı.

ABD BAKANLIĞINA BAĞLI HAVACILIK İDARESİNE MEKTUP
SpaceX firması ile Elon Musk'ı da ikna edemeyen örgütler yazdıkları iftira dolu mektubu ABD Ulaştırma Bakanlığı'na bağlı Federal Havacılık İdaresi'ne gönderdi.

Türkiye'nin Türksat 5B uydusunu hedef alan Yunan Amerikan Liderlik Konseyi ve Amerika Ermeni Ulusal Komitesi'nin mektubunda 'uydunun tehlikeli bir askeri uygulama' için kullanılacağı iddiasında bulunuldu.