Haremiyle çok konuşulan Tayland Kralı Maha'dan metresi Sineenat'a doğum günü jesti! O artık kraliçe...

Son dakika haberi... Metresleriyle gündeme gelen Tayland Kralı Maha Vajiralongkorn yine gündemde. Evlendikten sadece üç ay sonra kendisine resmi metres ataması yapan ve pandeminin vurduğu ülkesini bırakıp haremiyle lüks otele kapanan Tayland Kralı metresine inanılmaz bir doğum günü jesti yaptı.

Giriş Tarihi 26 Ocak 2021, 19:17 Güncelleme 26 Ocak 2021, 19:34
Haremiyle çok konuşulan Tayland Kralı Maha’dan metresi Sineenat’a doğum günü jesti!  O artık kraliçe...

İÇİNDEKİLER

Metresleriyle gündeme gelen Tayland Kralı Maha Vajiralongkorn yine gündemde.

Evlendikten sadece üç ay sonra kendisine resmi metres ataması yapan ve pandeminin vurduğu ülkesini bırakıp haremiyle lüks otele kapanan Tayland Kralı bu kez metresi Sineenat Wongvajirapakd'a yaptığı doğum günü jesti ile gündeme geldi.

ÜLKEYE DAMGA VURAN YÜKSELİŞ
Kraliçe Suthida ile evli dünyanın tartışmalı lideri Tayland Kralı Maha Vajiralongkorn'ın 'resmi metresi' Sineenat'ın 36'ıncı yaş günü kutlamasındaki yükselişi ülkeye damga vurdu.

METRES KRALİÇE OLDU
Kral doğum günü hediyesi olarak Sineenat'ı kraliçe mertebesine yükseltti.

Alman medyasının servis ettiği fotoğraflarda, çiftin başkent Bangkok'taki Wasukri iskelesinde düzenlenen bir Budist töreninde balıkları ve kuşları serbest bıraktığı ve ikisinin de mavi renkte aynı örnek giyindikleri görüldü.

SİNEMAAT'IN İKİNCİ KRALİÇELİĞE YÜKSELİŞİ
Tayland Kralı Maha, Mayıs 2019'da eski koruması olan 42 yaşındaki Kraliçe Suthida'yla evlendi. Aradan geçen iki ayın ardından Sineaat'ı 'resmi metresi' ilan etti. Sineenat'ın bu unvanı aldığı törende Kraliçe Suthida da hazır bulunmuştu.

Ancak Ekim 2019'da 'resmi metres' Sineenat'ın unvanı geri alınmış, gerekçe olarak da 'aşırı hırslı' olması ve 'kendini kraliçenin statüsüne yükseltmeye çalışması' gösterilmişti.

İFŞA FOTOĞRAFLARI SIZDIRILMIŞTI
Geçen yıl sınır dışı edilip hapse atıldıktan sonra kraliyet ailesine geri dönen 'resmi sevgili' Sineenat Wongvajirapakdi'ye ait, 2012 - 2014 yılları arasında çekilen çoğu çıplak olan fotoğraflarından bazıları aktivist Pavin Chachavalpongpun tarafından sızdırıldı.

Chachavalpongpun, Daily Mail'e yaptığı açıklamada, ağustos ayında kendisine isimsiz bir zarf gönderildiğini, zarfın içinden ise bir SD kart çıktığını söyledi. Fotoğrafların, Kral'ın resmi eşi Kraliçe Suthida tarafından, Sineenat Wongvajirapakdi'nin affedilip hareme dahil edilmesini sabote etme amacıyla gönderilmiş olabileceği düşünülüyor. Chachavalpongpun, açık fotoğrafların hiçbirini yayınlamayı planlamadığını, ancak 'monarşinin imajını yıkmak' için bazılarını paylaştığını söyledi. Chachavalpongpun monarşiyi eleştiren açıklamaları nedeniyle ülkesi Tayland'da adli kovuşturma ile karşı karşıya.