İşte İsrail barbarlığı! Savunmasız Filistinli bir genci silahla vurdular...

İşgalci İsrail güçleri, işgal altındaki Batı Şeria'nın güneyindeki El-Tuwanah köyünde savunmasız Filistinli bir genci silahla vurarak ağır yaraladı. Olay yerindeki bir kişinin kaydettiği görüntülerde, Abu-Aram'ın jeneratörüne el koymak isteyen işgalci İsrail güçlerine direndiği görülürken, kısa süre sonra silah sesi duyuluyor.

Giriş Tarihi 01 Ocak 2021, 22:44 Güncelleme 01 Ocak 2021, 23:17
İşte İsrail barbarlığı! Savunmasız Filistinli bir genci silahla vurdular...

İÇİNDEKİLER

İşgalci İsrail güçleri, işgal altındaki Batı Şeria'nın güneyindeki El-Tuwanah köyünde savunmasız Filistinli bir genci silahla vurarak ağır yaraladı.

FİLİSTİNLİ GENCİN JENERATÖRÜNE EL KOYMAK İSTEDİLER
İşgal altındaki Batış Şeria'nın El Halil kentinde yer alan El Tuwanah köyünde 24 yaşındaki Haroun Rasmi Abu-Aram, jeneratörüne el koymak isteyen İsrail askerleri ile tartışmaya başladı.

YAKIN MESAFEDEN ATEŞ AÇTILAR
Görgü tanıkları, bir süre sonra İsrail işgal güçlerinin 24 yaşındaki gence yakın mesafeden ateş açtığını belirterek Abu Aram'ın boynundan yaralandığını ifade etti. Yerel kaynaklar, Abu-Aram'ın Yatta Devlet Hastanesi'ne kaldırıldığını ve sağlık durumunun kritik olduğunu belirtti.

Olay yerindeki bir kişinin kaydettiği görüntülerde, Abu-Aram'ın jeneratörüne el koymak isteyen işgalci İsrail güçlerine direndiği görülürken, kısa süre sonra silah sesi duyuluyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN