Ukrayna'da 'Süpermen' kıyafeti giyen genç dehşet saçtı: 3 ölü

Son dakika haberi... Ukrayna’nın Donetsk bölgesindeki Slavyansk kentinde Süpermen kıyafeti giyen genç dehşet saçtı. 26 yaşındaki genç arkadaşını, arkadaşının oda arkadaşını ve annesini öldürdü.

Giriş Tarihi 27 Aralık 2020, 00:05 Güncelleme 27 Aralık 2020, 00:24
Ukrayna’da ’Süpermen’ kıyafeti giyen genç dehşet saçtı: 3 ölü

İÇİNDEKİLER

Ukrayna'nın Donetsk bölgesindeki Slavyansk kentinde Süpermen kıyafeti giyen genç dehşet saçtı.

ARKADAŞINI İPLE BOĞDU
Ukrayna'nın Donetsk bölgesindeki Slavyansk kentinde Süpermen kıyafeti giyen 26 yaşındaki bir kişi dükkanına gittiği arkadaşı ile tartışmaya başladı. 26 yaşındaki adam, tartışma sonucu arkadaşını iple boğarak öldürdü.

İKİ CİNAYET DAHA
Cinayetin ardından izlerini örtmek için öldürdüğü arkadaşının evine giden cani, öldürdüğü arkadaşının ev arkadaşını ve 79 yaşındaki annesini öldürdü.

BAKANLIK AÇIKLAMA YAPTI
Ukrayna İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, cinayeti işleyen kişinin Süpermen kıyafeti giydiğine dikkat çekilerek, bu kişinin daha önce de sabıkalı olduğu aktarıldı. Bakanlık, sorguya alınan ve ardından mahkemeye sevk edilen saldırganın tutuklanarak cezaevine gönderildiğini belirtti.

Zanlının sorgusunda ilk cinayeti tartışma sonucu işlediğini sonraki 2 cinayeti ise tanıklık edebilecekleri gerekçesiyle yaptığını itiraf ettiği öğrenildi.