İngiltere'de koronavirüs karantinasında ikinci perde! Halk yeniden tuvalet kağıtlarına hücum etti

İngiltere’de 5 Kasım’da başlayacak olan karantina öncesi halk tuvalet kağıdı almak için marketlere akın etti. Manchester, Londra ve Southampton şehirlerinde yüzlerce kişinin soğuk havaya rağmen süpermarket önlerinde sıra beklediği görüntüler sosyal medyadan paylaşıldı.

Giriş Tarihi 01 Kasım 2020, 22:28 Güncelleme 01 Kasım 2020, 22:28
İngiltere’de koronavirüs karantinasında ikinci perde! Halk yeniden tuvalet kağıtlarına hücum etti

İÇİNDEKİLER

İngiltere'de Covid-19 vaka sayıları hızla artmaya devam ediyor.

İngiltere Sağlık Bakanlığı tarafından açıklanan verilere göre, son 24 saatte 23 bin 254 yeni vakanın tespit edildiği ve toplam vaka sayısının ise 1 milyon 34 bin 914'e ulaştığı belirtildi.

Ülkede Covid-19 nedeniyle son 24 saat içinde 162 kişi hayatını kaybederken, toplam can kaybı 46 bin 717'ye yükseldi.

SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI İLAN EDİLDİ
İngiltere Başbakanı Boris Johnson dün parlamentoda yaptığı açıklamada, 5 Kasım'dan itibaren 2 Aralık'a kadar sürecek 4 haftalık bir sokağa çıkma yasağının uygulanacağını duyurmuştu.

İngiltere'de korona virüse karşı önlem olarak uygulanan yerel kısıtlama kurallarının yeterli olmadığını ifade eden Johnson, okullar dışında tüm perakende mağazaları, restoran ve barların bir ay boyunca kapatılacağını aktarmıştı.

İngiltere'de 5 Kasım'da başlayacak olan karantina öncesi halk tuvalet kağıdı almak için marketlere akın etti.

Manchester, Londra ve Southampton şehirlerinde yüzlerce kişinin soğuk havaya rağmen süpermarket önlerinde sıra beklediği görüntüler sosyal medyadan paylaşıldı.