Paşinyan yalana sarıldı: Türkiye bölgeye paralı asker gönderiyor

Dağlık Karabağ cephesinde kahraman Azerbaycan ordusu karşısında tarumar olan işgalci Ermenistan'ın Başbakanı Paşinyan her platformda Türkiye'ye iftira atmaktan geri kalmıyor. Paşinyan son olarak çıktığı Hindistan kanalında canlı yayında yalanlarına bir yenisini ekledi.

Giriş Tarihi 26 Ekim 2020, 19:26 Güncelleme 26 Ekim 2020, 19:28
Paşinyan yalana sarıldı: Türkiye bölgeye paralı asker gönderiyor

İÇİNDEKİLER

Vatan savunmasını devam ettiren ve haydut Ermenistan'ın işgal ettiği topraklarını geri almak için mücadele eden Azerbaycan ordusu karşısında adeta bozguna uğrayan, cephede ne var ne yok bırakıp kaçan Ermeni askerlerinden esir alınanlar terör örgütü PKK ile kol kola olduklarını itiraf etmişti.

Takvim Gazetesini telefonuna indir | Android

Takvim Gazetesini telefonuna indir | App

Takvim Gazetesini telefonuna indir | Huawei App

YALANA DEVAM EDİYOR

İşgalci Ermenistan Başbakanı Paşinyan, çıktığı Hindistan kanalında Türkiye'nin bölgeye paralı asker yolladığı yalanına sarıldı.

İFTİRALAR...

Rusya'nın arabuluculuk çalışmaları kapsamında sağlanan ateşkese rağmen haydut Ermenistan'ın özellikle sivillerin bulunduğu bölgelere saldırıları devam etmişti. Konuya ilişkin canlı yayında açıklama yapan Paşinyan ateşkesi Ermenistan tarafının bozmadığını iddia etti.

Hindistan ile Pakistan arasındaki çatışmaları da fırsata çevirmeye çalışan Paşinyan, Hindistan kanalında Pakistan hakkında da asılsız iddialarda bulunup işgal ettikleri Karabağ bölgesine Pakistan tarafından silahlı savaşçıların gönderildiğini söyledi.