50 bin vaka ile koronavirüste rekor kıran Fransa'da gündem Başkan Erdoğan

Fransa, koronavirüs salgınının başlangıcından bu yana en yüksek vaka sayılarını görmesine rağmen içinde bulunduğu perişan hali görmek yerine; oyunları bir bir bozan Başkan Erdoğan'ı gündeminde tutmaya devam ediyor. Fransa'da koronavirüs salgını boyunca şimdiye kadarki en yüksek vaka sayısı tespit edildi. Sağlık Bakanlığı 24 saatte 52 bin vakanın tespit edildiğini duyurdu. Fransız Bilim Kurulu günlük 100 bin vaka uyarısında bulunurken Fransız medyasının virüs tehlikesi yerine Başkan Erdoğan'ı manşete taşıması tepki çekti. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 26 Ekim 2020, 15:52 Güncelleme 26 Ekim 2020, 15:58
50 bin vaka ile koronavirüste rekor kıran Fransa’da gündem Başkan Erdoğan

İÇİNDEKİLER

Fransa'da salgının başlangıcından bu yana en yüksek vaka sayıları tespit edilirken Fransız gazetelerinin ülkedeki sağlık krizine gözlerini kapayarak gündeme Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ı taşıması tepki çekti.

KORKUTAN RAKAMLAR
Fransa'da dün koronavirüs salgının en yüksek vaka sayısı görüldü. Fransa Sağlık Bakanlığı tarafından açıklanan verilere göre, son 24 saatte 52 bin 10 yeni vakanın tespit edilmesi ile toplam vaka sayısının 1 milyon 138 bin 507'ye ulaştığı belirtildi.

Bilim Kurulu Başkanı Jean-François Delfraissy, Fransa'nın günlük 100 bin vakanın eşiğinde olduğunu söyledi.



GÜNDEM BAŞKAN ERDOĞAN!

Yenişafak'ta yer alan habere göre Fransa'da koronavirüs vakaları korkutucu boyutlara ulaşırken, Fransız medyasında gündemin Başkan Recep Tayyip Erdoğan olması dikkat çekti. Fransız gazetesi Le Monde, Başkan Recep Tayyip Erdoğan ve Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron arasındaki tartışmaları manşetine taşıdı.