Gürcistan eski Cumhurbaşkanı Mihail Saakaşvili'nin Azerbaycan'a destek vermesi Ermenistan'ın zoruna gitti!

Topraklarını işgalci Ermenistan'dan savunan Azerbaycan'a bir destek de Gürcistan eski Cumhurbaşkanı Mihail Saakaşvili'den geldi. Saakaşvili'nin Azerbaycan paylaşımı Ermeni bakanın zoruna gitti. Ermeni bakan Arayik Harutyunyan sosyal medya paylaşımında, Saakaşvili'nin Erivan Devlet Üniversitesi'ndeki fahri doktora unvanının iptal edilmesi talebinde bulundu.

Giriş Tarihi 30 Eylül 2020, 22:41 Güncelleme 01 Ekim 2020, 00:18
Gürcistan eski Cumhurbaşkanı Mihail Saakaşvili’nin Azerbaycan’a destek vermesi Ermenistan’ın zoruna gitti!

İÇİNDEKİLER

Topraklarını işgalci Ermenistan'dan savunan Azerbaycan'a bir destek de Gürcistan eski Cumhurbaşkanı Mihail Saakaşvili'den geldi.

AZERBAYCAN'IN TOPRAK BÜTÜNLÜĞÜNE DESTEK VERDİ
Ukrayna'da Ulusal Reform Konseyi'ne bağlı Reform İcra Komitesinin başkanlığını yürüten eski Gürcistan Cumhurbaşkanı Mihail Saakaşvili, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Azerbaycan'ın toprak bütünlüğüne destek verdi.

"BU GERÇEĞİ HİÇBİR ŞEY DEĞİŞTİRMEYECEK"
Saakaşvili, Gürcüce ve İngilizce yayınladığı mesajında, "Dağlık Karabağ, Azerbaycan'ın egemen toprağı ve bu gerçeği hiçbir şey değiştirmeyecek" dedi.

ERMENİ BAKANIN ZORUNA GİTTİ
Ermenistan Eğitim, Bilim, Kültür ve Spor Bakanı Arayik Harutyunyan ise sosyal medya paylaşımında, Saakaşvili'nin Erivan Devlet Üniversitesi'ndeki fahri doktora unvanının iptal edilmesi talebinde bulundu. Saakaşvili Ermenistan'da devlet 'onur nişanı'na da layık görülmüştü.