Başkan Erdoğan Yunanistan ve Fransa’ya “akıllı olun” çağrısı yaptı, Avrupa'yı salladı!

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Doğu Akdeniz’de ayağımıza dolanan Yunanistan ve Fransa’ya “akıllı olun” çağrısında bulundu. Sert uyarı Avrupa’yı salladı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Eylül 2020 Güncelleme 14 Eylül 2020, 06:56
Başkan Erdoğan Yunanistan ve Fransa’ya “akıllı olun” çağrısı yaptı, Avrupa’yı salladı!

İÇİNDEKİLER

Sahte kabadayı Macron da şımarık Miçotakis de yalpaladı. Atina ve Paris gazeteleri "bizi tehdit ediyor" çığlıkları attı. Ankara ise Komşu'yu yine diyaloğa çağırdı. Diplomasi kapısını açık bıraktı. Güçler dengesinde büyük oyuncu olduğunu kanıtladı.



BASIN PANİKTE

LE MONDE
Kavga aramayın

LE FIGARO
Macron'u uyardı

BFM TV
Kavga etmemeye çağırdı

LCI TV
Türkiye ile tartışmayın

PROTOTHEMA
Adalarda dolaşmayın

KATHIMERINI
Yeni tehditler

Twitter;

83 milyon seninle başkan

Komşu biraz korkmuş galiba

Macron kabadayısının sesi kesildi

Meis Adası'nı millet bahçesi yapalım



KO'MEDYA'
Başkan Erdoğan, haddini aşan Macron'u uyardı. Fransa'yı panik sardı. Le Monde gazetesi, Erdoğan'ın sözlerini manşete taşıdı.



Türkiye, Doğu Akdeniz'de dengeleri değiştirdi. Batı'nın ve ABD'nin bölgedeki oyunlarını yerle bir etti. Sömürgeci zihniyet bir kez daha kendini gösterdi. Fransa Cumhubaşkanı Macron, ülkemizi ve Başkan Erdoğan'ı tehdit etti! Başkan Erdoğan ise Macron'a seslendi. "Senin şahsımla daha çok sorunun olur. Türk milletiyle uğraşma" dedi. O sözler, Avrupa'yı panikletti. Yunan ve Fransız medyası Erdoğan'ın sözlerini manşetten verdi. Fransız Le Monde gazetesi, "Erdoğan, Macron'u tehdit etti" dedi. Yunan medyası ise Erdoğan'ın meydan okuduğunu söyledi.