ABD'de gündem FETÖ! Devleti dolandırdılar

Sapkın terör örgütü FETÖ ABD'yi de dolandırmış. Yeni tip koronavirüs önlemleri kapsamında Federal Hükümet tarafından küçük işletmelere verilen yardımı terör örgütünün sözleşmeli okulları için aldığı belirtildi. FETÖ'ye kaptırılan 15.8 milyon dolar, Amerikan TV'si NBC'den duyuruldu.

Giriş Tarihi 04 Temmuz 2020, 17:18 Güncelleme 04 Temmuz 2020, 17:50
ABD’de gündem FETÖ! Devleti dolandırdılar

İÇİNDEKİLER

Fetulahçı Terör Örgütü / Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) yönetildiği sistemi de dolandırdı. Haşhaşilerin devletin küçük işletmelere verdiği Kovid-19 yardımını da aldığı ortaya çıktı.

NBC CANLI YAYIN YAYINLA İFŞA ETTİ

Amerikan NBC televizyonu FETÖ'nün Kaliforniya'daki sözleşmeli okullarının önünde canlı yayın yaparak, okulun milyonlarca dolar "Federal Küçük İşletmeler Borcu" aldığını duyurdu. Federal Eğitim Hibeleriyle Amerikalı vergi mükelleflerinin paralarını iç ettiği için daha önce soruşturma geçiren okulun aldığı milyonlarca dolarlık yeni borcu ise koronavirüs döneminde küçük özel işletmelerinin hayatta kalabilmesi için kullandığı belirtildi.

DEV BORÇ

Kanal, FETÖ okulunun uzmanları endişelendirdiğini açıkladı. FETÖ okullarına ilişkin ABD'de ulusal bir kanalda ilk kez böylesine geniş bir habere yer verildi. 23 Haziran'da yayınlanan haber ABD'de büyük ses getirdi. Haberde FETÖ Okulu Magnolia Schools'un (Manolya Okulları) ABD'de küçük işletmelere verilen "Maaş Ödeme Koruma Programı" (PPP) kapsamında koronavirüs önlemleri esnasında 15.8 milyon dolarlık borç aldığı belirtildi.