İtalya’da Coronavirüs'ten ölenlerin sayısı Çin’i geçti! Hastanedeki görüntüler tüyler ürpertti...

İtalya Coronavirüsün ilk kaynağı olan Çin'i, ölü sayısında geçti. Ülkede her geçen gün bilanço şiddetli bir şekilde artış gösteriyor. Bütün önlemlere rağmen ölümler durdurulamıyor. Dün, 427 kişi daha hayatını kaybetti. Ölüm sayısı 3 bin 405'e yükseldi. Ülkede cenaze işlemlerine yetişilemiyor. Dün akşam cenazeler, askeri araçlarla başka kentlere taşınmaya başlandı. Salgının görüldüğü hastanelerde yatakların karşısında hazırda bulunan tabutların olması, durumun vehametini ortaya serdi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Mart 2020 Güncelleme 20 Mart 2020, 06:57
İtalya’da Coronavirüs’ten ölenlerin sayısı Çin’i geçti! Hastanedeki görüntüler tüyler ürpertti...

İÇİNDEKİLER



İ
talya Coronavirüsün ilk kaynağı olan Çin'i, ölü sayısında geçti. Ülkede her geçen gün bilanço şiddetli bir şekilde artış gösteriyor. Bütün önlemlere rağmen ölümler durdurulamıyor. Dün, 427 kişi daha hayatını kaybetti. Ölüm sayısı 3 bin 405'e yükseldi. Ülkede cenaze işlemlerine yetişilemiyor. Dün akşam cenazeler, askeri araçlarla başka kentlere taşınmaya başlandı.


Salgının görüldüğü hastanelerde yatakların karşısında hazırda bulunan tabutların olması, durumun vehametini ortaya serdi.


Morglarda yer kalmadı Cenazeler askeri araçlarla başka kentlere taşınmaya başlandı.


MİLYONLARCA İ
NSAN ÖLECEK
Birleşmiş Milletler'den dünyayı korkutan mesaj geldi. Açıklamada, "Coronavirüsün, özellikle dünyanın en savunmasız bölgelerinde orman yangını gibi yayılmasına izin verirsek milyonlarca insan ölecek" denildi.