Çin'de kan donduran olay! Koronavirüs yüzünden 71 yaşındaki kadın bıçaklandı! Marketteki son dezenfektan yüzünden....

Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve giderek yayılan yeni tip ölümcül Koronavirüs nedeniyle ölenlerin sayısı 2 bine yaklaştı. Salgının bir anda yayılması nedeniyle ülkede yaşanan panik zirveye çıktı. Virüs korkusunu en net anlatan görüntüler Çin’den geldi. Bir süpermarkette yaşanan ve sosyal medyada yayılan görüntüler adeta kan dondurdu. Rafta kalan son şişe dezenfektan için insanlar birbirine girdi. Temel tıbbi ihtiyaçların azalmaya başladığı Jiangsu'da şiddet olayları artış gösterirken, 71 yaşındaki yaşlı bir kadın ve bir çocuk markette bıçaklandı.

Giriş Tarihi 17 Şubat 2020, 10:07 Güncelleme 17 Şubat 2020, 10:16
Çin’de kan donduran olay! Koronavirüs yüzünden 71 yaşındaki kadın bıçaklandı! Marketteki son dezenfektan yüzünden....

İÇİNDEKİLER

İlk olarak Çin'in Wuhan kentinde 12 Aralık tarihinde ortaya çıkan ve kısa süre içerisinde bölgeye yayılan koronavirüs, şuana kadar 1700'ün üzerinde insanın ölümüne neden oldu. Toplamda 70 binin üzerinde insanda görülen salgın dünyaya korku yaymaya devam ederken, Çin'den gelen son görüntüler dünyayı dehşete düşürdü. Bir süpermarkette rafta kalan son şişe dezenfektan için insanlar birbirine girdi. Temel tıbbi ihtiyaçların azalmaya başladığı Jiangsu'da şiddet olayları artış gösterirken, 71 yaşındaki yaşlı bir kadın ve bir çocuk markette bıçaklandı. İşte son dakika haberinin ayrıntıları…

KORONA KÂBUSU ÇİN'DE ETKİSİNİ GÖSTERMEYE DEVAM EDİYOR!
Son dakika haberine göre; Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve dünya geneline hızlıca yayılan ölümcül salgın yeni tip koronavirüs (Kovid-19) can almaya devam ediyor. Koronavirüs ile ilgili son iddia çok konuşulacak gibi. Vaka sayısı ve can kaybı her geçen gün yükselirken, karantina altındaki şehirlerde endişe tavan yaptı.

Çin'de ortaya çıkan ve dünyayı sarsmaya devam eden koronavirüs (kovid-19) ile ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor. Çin'deki bir süpermarkette yaşanan olay, koronavirüs kâbusunun boyutlarını bir kez daha gözler önüne serdi.

Öte yandan ölü sayısının hızlı artmasına neden olan ölümcül salgın koronavirüs ile ilgili bomba bir iddia ortaya atıldı. İşte koronavirüs ile ilgili gelen son bilgiler...

Çin'de yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 1775'e çıktı.

Çin Ulusal Sağlık Komisyonundan yapılan açıklamaya göre, ülkede Kovid-19 salgınından etkilenen kişilerin sayısı, 10 bin 644'ünün durumu ciddi olmak üzere 70 bin 548'e yükselirken, can kaybı ise 1'i Hong Kong'da olmak üzere 1771'e yükseldi.

Ayrıca virüs taşıdıklarından şüphelenilen kişilerin sayısı 7 bin 264'e gerilerken, müşahade altındaki kişi sayısı ise 150 bin 539 olarak açıklandı. Kovid-19 nedeniyle tedavi görerek sağlığına kavuşan ve taburcu edilen kişilerin sayısı ise 10 bin 844'e ulaştı.

Çin ana karası dışında Hong Kong Özel İdari Bölgesi'nde vaka sayısı 57'ye çıkarken, Makau Özel İdari Bölgesi'nde ise bu sayı 10 olarak açıklandı.

Son 24 saatte 105 kişi yaşamını yitirdi

Kovid-19 salgını nedeniyle ülkede son 24 saatte 105 kişi hayatını kaybederken, 2 bin 48 yeni vaka da tespit edildi.

Yeni ölüm vakalarının 100'ü koronavirüs salgının merkezi olan Hubey eyaletinde, 3'ü Hunan, 2'si de Guangdong eyaletinde gerçekleşti.

KORONAVİRÜS İLE İLGİLİ BOMBA İDDİA
Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve yüzlerce ölüme neden olan koronavirüs dünyada da yayılmaya devam ediyor.

Virüs hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı.

DailyMail'in haberine göre; Bilim adamları, ölümcül virüsün Wuhan'dan 300 metre ötedeki araştırma laboratuvarında çıkmış olabileceğini iddia etti.

Pekin destekli Güney Çin Teknoloji Üniversitesi'nden yapılan açıklamada Wuhan Hastalık Kontrol Merkezi'nin (WHCDC), Hubei eyaletindeki bulaşmayı ortaya çıkarabileceğini söyledi.

17 YAŞINDAKİ GENÇ YAŞLI KADINI VE ÇOCUĞU BIÇAKLADI!
Çin'deki bir süpermarkette yaşanan olay, koronavirüs kâbusunun boyutlarını bir kez daha gözler önüne serdi. Vaka sayısı ve can kaybı her geçen gün yükselirken, karantina altındaki şehirlerde endişe tavan yaptı. Sosyal medyada paylaşılan bu görüntüler olay yarattı.

Virüs korkusunun dünyaya yayıldığının son örneği, Çin'de bir süpermarkette yaşandı. Rafta kalan son şişe dezenfektan için insanlar birbirine girdi. Temel tıbbi ihtiyaçların azalmaya başladığı Jiangsu'da şiddet olayları artış gösterirken, 71 yaşındaki yaşlı bir kadın ve bir çocuk markette bıçaklandı.

Süpermarkette çıkan kavgada dokuz yaşındaki bir kızın da yaralandığı bildirildi. 17 yaşındaki bir kız, yaşanan arbedede ikiliyi bıçaklamakla suçlanıyor. İsminin Zhu olduğu öğrenen 9 yaşındaki kızın durumunun iyi olduğu öğrenirken, 71 yaşındaki kadın yaşamını yitirdi.

VİRÜSÜN KAYNAĞI LABARATUVARDA TUTULAN HAYVANLAR" İDDİASI
Akademisyenler Botao Xiao ve Lei Xiao tarafından kaleme alınan makalede, korona virüsünün kaynağının WHCDC'deki laboratuvarda tutulan 605 hayvan olduğu iddia edildi.

Öte yandan, yarasaların bir keresinde bir araştırmacıya da saldırdığını ve yarasaların kanını bir araştırmacının üzerine bulaştığını gördüklerinden bahsettiler.

Raporda Wuhan'ın deniz pazarından 600 mil uzakta bulunan yarasaların olabileceği ifade edildi.