Kobe Bryant'ın helikopter kazasında hayatını kaybetmesi Los Angeles’ta yaşayan ünlüleri korkuttu!

Kobe Bryant ve kızının helikopter kazasıyla hayatını kaybetmesi, Los Angeles’ta yaşayan ünlüleri korkuttu. Kylie Jenner, Leonardo DiCaprio, Scarlett Johansson ve Keira Knightley gibi 40’a yakın ünlü “Bir daha helikoptere binmek yok” dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Ocak 2020 Güncelleme 30 Ocak 2020, 07:05
Kobe Bryant’ın helikopter kazasında hayatını kaybetmesi Los Angeles’ta yaşayan ünlüleri korkuttu!

İÇİNDEKİLER

NBA efsanesi Kobe Bryant ve kızı Gianna'nın helikopter kazasıyla hayatını kaybetmesi, ünlüleri de korkuttu. Los Angeles'ta yaşayan ünlü isimler Leonardo DiCaprio, Jack Nicholson, Puff Didi, Dustin Hoffman, Scarlett Johansson, Keira Knightley ve Julia Roberts bir daha helikoptere binmeyeceklerini açıkladı. Kobe Bryant'ın ardından duygusal paylaşım yapan Kylie Jenner, aynı helikopteri daha önce defalarca kiraladığını belirterek, kendisinin de o helikopterde bulunabileceğini söyledi. Jenner da, bir daha helikopterle yolculuk yapmayacağını belirtti.



UYARI SİSTEMİ YOKMUŞ
Helikopterde karaya yakınlık konusunda pilotu bilgilendiren uyarı sistemi olmadığı ortaya çıktı.

CENAZE NE ZAMAN?
Kobe Bryant ve kızı Gianna'nın nasıl toprağa verileceği ise hala netlik kazanmadı. Milyonlarca kişinin törene katılacağını tahmin eden Los Angeles Polisi bu konuyla ilgili İçişleri Bakanlığı yetkilileriyle bir araya geldi. Cenaze günü Los Angeles'ta 40'a yakın yol trafiğe kapatılacak.





Kent trafiğinden şikayet eden DiCaprio da hava aracı kullanıyordu.

Di Caprio, "Artık helikoptere bineceğimi sanmıyorum" dedi.



Julia Roberts



Keira Knightley



Scarlett Johansson