Son Dakika Haberi: İğrenç gerçek ortaya çıktı! Sevgilisinin telefonunu buldu, gördükleri sonrası intihar etti!

Son Dakika Haberi: İğrenç gerçek İngiltere'de yaşandı. İngiliz haber ajanslarına bomba gibi düşen gelişme ülkede büyük ses getirdi. Bu bağlamda ünlü bir giyim mağazası zincirinde çalışan 21 yaşındaki Lydia Roberts, iki yıldır devam eden mutlu bir beraberlik yaşıyordu. Erkek arkadaşı ile evlilik hayalleri kuran ve aynı evde yaşayan genç kadın, sevgilisinin ikinci bir cep telefonu daha olduğunu keşfetti. Erkek arkadaşı Adam Wells ile telefonda buldukları üzerine tartışan Lydia adeta yıkıldı. Bundan sonra yaşananlar ise tam bir trajedi ortaya çıkardı. İşte, kan donduran son dakika haberinin detayları...

Giriş Tarihi 23 Ekim 2019, 17:27 Güncelleme 23 Ekim 2019, 17:36
Son Dakika Haberi: İğrenç gerçek ortaya çıktı! Sevgilisinin telefonunu buldu, gördükleri sonrası intihar etti!

İÇİNDEKİLER

Son Dakika Haberi: Ünlü bir giyim mağazası zincirinde çalışan 21 yaşındaki Lydia Roberts, iki yıldır devam eden mutlu bir beraberlik yaşıyordu. Erkek arkadaşı ile evlilik hayalleri kuran ve aynı evde yaşayan genç kadın, sevgilisinin ikinci bir cep telefonu daha olduğunu keşfetti. Tüm trajedi o telefonu bulmasıyla başladı. İşte o acı olay... Erkek arkadaşı Adam Wells ile telefonda buldukları üzerine tartıştan Lydia'nın dünyası adeta başına yıkıldı. Sevgilisi ile yüzleşen genç kadın, intihar ederek hayatına son verdi.

İşte, kan donduran son dakika haberinin detayları...

Ünlü bir giyim mağazası zincirinde çalışan 21 yaşındaki Lydia Roberts, iki yıldır devam eden mutlu bir beraberlik yaşıyordu. Erkek arkadaşı ile evlilik hayalleri kuran ve aynı evde yaşayan genç kadın, sevgilisinin ikinci bir cep telefonu daha olduğunu keşfetti.

Telefonu bulduktan sonra tuş kilidini açmayı başaran genç kadın, içindekileri gördüğünde ise dünya başına yıkıldı.

Telefonda çocuk istismarı içerikli görüntüler vardı. Genç kadın görüntüleri bulduktan sonra büyük üzüntü yaşadı ve ne yapacağını bilemedi. Biraz düşündükten sonra tüm cesaretini topladı ve sevgilisiyle yüzleşme kararı aldı. Sevdiği adamın aslında sapkın bir canavar olduğunu öğrenen Lydia'nın, tam anlamıyla güvendiği dağlara kar yağmıştı.

İş insanı sevgilisi Adam Wells ile yüzleşen Lydia, mide bulandıran görüntülere dair hesap sordu. Çift büyük bir tartışma yaşadı ve Adam Wells, evi terk ederek arkadaşlarıyla dışarı çıktı.

Adam, Radcliffe'teki evine döndüğünde ise şoke edici bir manzarayla karşılaştı. Sevgilisinin telefonunda keşfettiği kan donduran görüntülerin ağırlığına ve güveninin sarsılmasına dayanamayan Lydia, kendini asarak intihar etmişti.

Güzellik ürünleri üreten bir şirkette yönetici pozisyonunda çalışan Adam Wells, istismar suçlusu olarak kayıtlara geçti. Lydia Roberts'ın daha önce de depresyon tedavisi gördüğü, son derece kırılgan bir ruh halinde olduğu bildirildi.

Genç kadının daha önce de iki kez intihara teşebbüs ettiği açıklandı. Lydia'nın annesi, kızının son bir yıldır Adam ile birlikte yaşadığını aktardı