Avustralya'da uçak kazası! Baba ve oğul öldü

Avustralya'nın Yeni Güney Galler (NWS) eyaletindeki Coffs Harbour kasabası yakınlarında dört kişilik bir uçak düştü. Uçakta bulunan 50'li yaşlardaki baba ve 20'li yaşlardaki oğlu yaşamını yitirdi. İşte Takvim Gazetesi’nin 22 Eylül 2019 tarihli dünya sayfalarından derlediğimiz haberler…

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Eylül 2019 Güncelleme 22 Eylül 2019, 07:55
Avustralya’da uçak kazası! Baba ve oğul öldü

İÇİNDEKİLER

Avustralya'nın Yeni Güney Galler (NWS) eyaletindeki Coffs Harbour kasabası yakınlarında dört kişilik bir uçak düştü. Araç, henüz bilinmeyen bir nedenle Coffs Harbour kasabasının 27 kilometre batısında ormanlık ve sarp araziye düştü. Uçakta bulunan 50'li yaşlardaki baba ve 20'li yaşlardaki oğlu yaşamını yitirdi. Uçağın bakımının yapılmadığı iddialar arasında. Yetkililer, kazanın detayıyla ilgili henüz bilgi vermedi.

51. BÖLGE FESTİVALİ!
ABD askeri kuvvetlerine ait olan ve uzaylılarla ilgili gizli çalışmaların yapıldığı düşünülen Nevada'daki 51. Bölge için baskın planlayan binlerce kişi, bölgenin önünde toplandı. 5 bin kişinin toplandığı 51. Bölge, UFO temalı festivale dönüştü. Olağanüstü bir olumsuzluğun yaşanmadığını ifade eden bölge polisleri, 3 kişinin alana izinsiz girdiği için tutuklanıdğını belirtti.

SİSİ'YE KARŞI SOKAĞA ÇIKTILAR
Mısır'ın
başkenti Kahire, İskenderiye, Şarkiyye, Dumyat ve Suveyş'te Ehli ve Zemalik futbol takımları arasında oynanan süper kupa maçının ardından eylemler yapıldı. 25 Ocak Mısır devriminin simgesi haline gelen başkent Kahire'deki Tahrir Meydanı'na giden eylemcilere polis müdahalesi yapıldı. Caddelere dağılan eylemciler, darbeci lider Sisi aleyhine sloanlar attı. 21 göstericinin gözaltına alındığı açıklandı.

OKYANUS TATBİKATI
İran'ın,
Umman Denizi ve Hint Okyanusu'nun kuzeyinde Rusya ve Çin ile ortak askeri deniz tatbikatı düzenleyeceği açıklandı. İran Genelkurmay Başkanlığı Savunma Diplomasisi ve Uluslararası İlişkiler Birimi Başkanı Muhammed Şeltuki, "bu tatbikatın ne kadar önemli olduğu zamanla anlaşılacak" dedi.

FRANSIZ SAÇMALIĞI
Fransa'nın
Mısır'a sattığı Rafale tipi savaş uçaklarının, Libya'nın doğusundaki askeri güçlerin lideri General Halife Hafter'i desteklemek için Libya'daki savaşta kullanıldığı ortaya çıktı. İddialara göre Fransa Savuma Bakanlığı'nın bu durumdan haberi vardı. Fransız medyasına göre generaller bu duruma sessiz kalmayı tercih etti.