Donald Trump'ın arkadaşı İşadamı ve çocuk tacizcisi Jeffrey Epstein hücresinde ölü bulundu

İşadamı ve çocuk tacizcisi Jeffrey Epstein’in, hapishanedeki hücresinde intihar ettiği açıklandı. Trump ve Bill Clinton’la yakın ilişkisi olan Epstein’in şüpheli ölümü akıllarda soru işareti bıraktı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Ağustos 2019 Güncelleme 11 Ağustos 2019, 07:56
Donald Trump’ın arkadaşı İşadamı ve çocuk tacizcisi Jeffrey Epstein hücresinde ölü bulundu

İÇİNDEKİLER

ABD'li milyarder işadamı ve çocuk tacizcisi Jeffrey Epstein'in (66), tutuklu bulunduğu Manhattan Hapishanesi'nde kendini asarak intihar ettiği açıklandı. Bu ölüm, tartışmalara yol açtı. ABD eski başkanları Bill Clinton, George W. Bush, Barack Obama ve Donald Trump'la çok yakın ilişkisi olan Epstein'in öldürüldüğü iddiası ortaya atıldı. 18 yaş altındaki onlarca kız çocuğuna cinsel istismarda bulunmak ve fuhuş ağı oluşturmak suçlamalarıyla tutuklu bulunan Epstein'in ev hapsi talebi de reddedilmişti. 2007'de kendisine yöneltilen benzer suçlamaları kabul eden Epstein dönemin Miami Başsavcısı Alex Acosta ile işbirliği yapmıştı. Trump'ın kabinesinde Çalışma Bakanlığı'nda olan Acosta, olayın yeniden gündeme gelmesiyle istifasını açıkladı.



Jeffrey Epstein'ın, Kraliçe Elizabeth'in oğlu Prens Andrew'le de yakın ilişkisi vardı.



Donald Trump ile eşi Melania, iddiaya göre Epstein sayesinde tanıştı.

Devlet başkanları, prensler ve ünlü işadamlarıyla yakın ilişkisi olan Epstein'in, bildiklerini anlatmaması için öldürüldüğü iddia edildi.