BAE Prensi  Şeyh Halid İngiltere'de hayatını kaybetti! Abisi aşırı doz eroinden ölmüştü

BAE yönetimindeki Şeyh Sultan bin Muhammed el Kasımi'nin 39 yaşındaki oğlu Şeyh Halid, İngiltere'nin başkenti Londra'da yaşamını yitirdi.  Londra'da yaşamını sürdüren ve moda sektöründeki faaliyetleriyle tanınan Şeyh Halid'in aşırı derecede uyuşturucu aldığı iddia edildi. Birleşik Arap Emirlikleri'nde 3 günlük yas ilan edildi. Ayrıca Kasımi'nin en büyük oğlu aşırı doz eroin sebebiyle 1999 yılında ölmüştü.

Giriş Tarihi 03 Temmuz 2019, 10:06 Güncelleme 03 Temmuz 2019, 10:20
BAE Prensi  Şeyh Halid İngiltere’de hayatını kaybetti! Abisi aşırı doz eroinden ölmüştü

İÇİNDEKİLER

Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) yönetiminde yer alan Şeyh Sultan bin Muhammed el Kasımi'nin oğlu Şeyh Halid bin Sultan el Kasımi, hayatını kaybeti.

LONDRA'DA HAYATINI KAYBETTİ
39 yaşında İngiltere'nin başkenti Londra'da hayatını kaybeden Kasimi, moda sektöründeki faaliyetleriyle tanınıyordu.

3 GÜN YAS İLAN EDİLDİ
Ölüm nedeniyle BAE'deki bütün bayraklar yarıya indirildi ve üç gün yas ilan edildi.

Aile, ölümü Instagram hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. Binlerce kişi sosyal medya üzerinden Şeyh ve ailesine başsağlığı diliyor.



İLK OĞLU AŞIRI DOZ UYUŞTURUCUDAN ÖLMÜŞTÜ
1972 yılından bu yana Şarika kentini yöneten Şeyh Sultan bin Muhammed el Kasımi, ikinci kez bir oğlunu kaybediyor. 1999 yılında, en büyük oğlu aşırı doz eroin sebebiyle ölmüştü.

İNGİLİZ BASINI YAZDI
İngiliz The Sun gazetesinin haberine göre; ihbar üzerine Kasimi'nin Knightsbridge semtindeki evine giden acil servis ekipleri, çok sayıda uyuşturucu buldu.

EVDE UYUŞTURUCU BULUNDU
Gazeteye konuşan kaynaklar, 39 yaşındaki erkek giyim markası sahibi Kasimi'nin ölü bulunduğu evde uyuşturucu kullanıldığını ve seks partisi yapıldığını söyledi.

Söz konusu kaynak, "Görünüşe bakılırsa, bazı konukların uyuşturucu aldığı ve cinsel ilişkiye girdiği bir parti yapılıyordu. Şeyh Halid'in uyuşturucu aldıktan sonra aniden ölmüş olabileceğinden şüpheleniliyor. Polis soruşturmasının yanı sıra acil bir iç soruşturma emri verildi ve personelin sessiz kalması yönünde talimat verildi" dedi.

Şeyh Halid'in ölü bulunduğu evin, 90 milyon pound'a satılan evlerin bulunduğu bir yerde yüksek kalitede bir apartman dairesi olduğu öğrenildi.