Yasak aşk skandalın Trump detayı!

İşadamı Bezos’un yasak aşk fotoğrafları, Trump’ın arkadaşının dergisinde çıktı. İkili arasındaki savaş kızıştı. Milyarder, sahne Washington Post’un “ABD başkanı istifa etti” manşetiyle intikamını aldı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Ocak 2019 Güncelleme 19 Ocak 2019, 07:58
Yasak aşk skandalın Trump detayı!

İÇİNDEKİLER

DÜNYA, 139 milyar dolarlık servetiyle dünyanın en zengin işadamı Jeff Bezos'a (54) kilitlendi. Lauren Sanchez (49) ile yasak aşk yaşadığı ortaya çıkan Bezos ve eşi Mackenzie Bezos (48) boşanmaya karar verdi. Bezos'un yasak aşk fotoğraflarının ABD Başkanı Donald Trump'ın yakın arkadaşı David Pecker'ın dergisinde yayınlanması ikiliyi karşı karşıya getirdi.


ABD'de dağıtılan Sahte gazetenin "Başkansız" başlıklı haberinde, Trump'ın aceleyle Beyaz Saray'ı terk Lauren Sanchez ettiği yazıldı.

GAZETEDEN YALANLAMA
Jeff Bezos ile Mackenzie Bezos'un boşanma kararında ABD Başkanı Donald Trump'ın parmağı olduğu iddia edildi. Bezos intikam yemini etti. Amazon'un yanı sıra Washington Post gazetesinin de patronu olan Bezos ile Trump arasındaki medya savaşı derinleşti. ABD'de dağıtılan "Trump istifa etti. Kırım'a kaçtı" manşeti ise tansiyonu yükseltti. Sahte gazetenin Bezos'un talimatıyla dağıtıldığı iddia edildi. Washington Post ise "Bunlar Post ürünleri değildir" demekle yetindi.


Lauren Sanchez