Beyaz Saray’da kara bulutlar

Amerikan medyası, Başkan Trump ile First Lady’nin 22 gündür konuşmadığını iddia etti. Çift son olarak 26 Aralık’ta Irak’ta birlikte poz vermişti....

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Ocak 2019 Güncelleme 18 Ocak 2019, 07:58
Beyaz Saray’da kara bulutlar

İÇİNDEKİLER

ABD Başkanı Donald Trump, birbiriyle çelişen açıklamaları, kapanan federal hükümetle gündem olurken aslında Beyaz Saray'da sıkıntılı olduğu ortaya çıktı. Trump ve First Lady Melania Trump, ABD askerlerine yeni yıl ziyareti yapmak için 26 Aralık'ta Irak'a seyahat etmişti. Melania Trump o tarihten bu yana tam 22 gündür kamuoyu karşısına çıkmadı. Amerikan medyasında da konuyla ilgili ilginç iddialar ortaya atıldı. Donald Trump ile Melania Trump'ın, Irak dönüşünden itibaren bir daha konuşmadığı iddia edildi. Kızı Ivanka nedeniyle yaşanan sıkıntıların çiftin arasını açtığı ve Melania'nın bu kez geri adım atmadığına dikkat çekildi.

'HAMBERDER' BOMBASI

Federal hükümetin kapanmasından dolayı Beyaz Saray'da konuklarına fast food ısmarlamak zorunda kalan Trump, bunu duyurduğu tweetinde hamburger yerine 'hamberder' yazınca, Burger King'in ince alay oklarının hedefi oldu. Burger King de hamburger kadar 'trollemenin' de ustası olduğunu gösterme fırsatını kaçırmadı: "Dün çok büyük bir sipariş aldığımızdan elimizde hiç hamberder kalmamıştır. Bugün sadece hamburger servis ediyoruz."



Melania Trump, attığı her adımın yakından takip edilmesi nedeniyle rahatsız olduğunu söylemişti.